![]()
Nizip Ticaret Odası,Nizip Gazeteciler Cemiyeti ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "2.Geleneksel Yetenek Yarışması" görkemli geçti. Nizip ticaret Odasının sponsorluğunda gerçekleştirlen yarışma Nizip Ticaret Odası Osman Sayın toplantı salonunda gerçekleştirildi. Coşkulu bir kalabalık karşısında yapılan yarışmada Nizip'te bir ilk yaşandı ve Gaziantep OLAY TV yarışmayı tüm dünyaya canlı olarak yayınladı. Yarışma başlangıcında tüm dünyaya Nizip'ten mesajlar gitti. Canlı yayınlanan yarışma programında Nizip'te şenlik yaşandı. Birbirinden yetenekli öğrenciler hünerlerini sergilediler. Yarışmanın açılış konuşmasını Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan yaptı. Karayılan konuşmasında geleneksel hale getirilen yetenek yarışmasında sponsor olan Nizip Ticaret Odasına ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti. Karayılan konuşmasında"bu yıl biraz geç kaldık, gelecek yıl daha geniş kapsamlı ve bol ödüllü bir yarışma yapacağız" diyerek gazetecilere, emeği geçenlere teşekkür etti. Yarışma sonunda jüri üyeleri puanları değerlendirirken günün anısına Nizip Gazeteciler Cemiyeti tarafından ilçe Kaymakamı hakan Yusuf Güner'e plaketi Veysel Karayılan, Nizip Ticaret odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'a NRT Yönetim kurulu Başkanı Osman Alpaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürüne plaketini ise Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali kılıç verdi. Yarışmanın birincisi Ruken Yıldız'a bilgisayar takdimini Kaymakam Hakan Yusuf Güner, ikinci olan fatma İnal'a video kamerasını Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Özyurt verirken üçüncü olan grup kekemeye dijital fotograf makinasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt verdi. Üçüncü ve sekizinciye kadar dereceye girenlere birer çeyrek altın verildi. Büyük coşku içinde geçen yarışmada izleyiciler kahkahalara boğulurken yarışmanın üçüncüsü için şimdiden çalışmalar başlatıldı.
![]()
YARIŞMA ALTINCISI
![]()
YARIŞMA YEDİNCİSİ
![]()
YARIŞMA SEKİZİNCİSİ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()