Alıntı yaptığımız yazılar için kurallar:
<div align="justify" Saygı değer Site üyesi arkadaşlarım!
Özellikle Dini içerikli konular bölümünde, Alıntı yazılar uzunluğu nedeniyle bazı sıkıntılara neden olmaktadır.
Bunlardan [u]birincisi:</u Bilgi vermek yada bilgilerini paylaşmak amacı ile alıntı yapılan uzun yazılar hiç bir ilgi görmemektedir.
Bundan mütevellit, ilgi görmeyen bu yazıların boş yere durması forumun konular çöplüğüne dönmesine sebebiyet vermektedir.
Alıntı yapılan yazıların ilgi görmesi için okunabilirlik oranı olması gerekir. Sayfalarca yapılan bir alıntıyı, hiç bir üye okumadığı gibi,
alıntı yapanın kendisi bile okumamadığı apaçıktır.
[u]
İkincisi:</u Forumun asıl amacı, üyenin kendi üretebildiği kadarı ile, özgür bir ortamda, az veya çok, fikrini söylemesi, fikir üretmesi ve bunları diğer üyelerle paylaşmasıdır. Üyelerimizin kendilerinin bile okuyamayacağı uzunlukta bir yazının foruma konulması pek hoş bir durum değildir ve forum amac ve kuralları dışındadır.
Hayır ben bu yazıyı çok beğeniyorum. Bunu paylaşmak istiyorum dediğiniz uzun yazılara, kendi yorumunuzu yaptıktan sonra link verebilirsiniz. Bizi anlamanız dileğiyle Allaha emanet olunuz.</div