İlçemizin ilk iki minareli camii,Metin Özmen camii wc leri,ilçemiz adına utanc verici derecede kötüydü,camii cemaatinin talebi üzerine Nizip Belediyesi tarafından modern bir hale getirilerek halkımızın hizmetine sunulmuştur.
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
İnsanın eski haliyle abdest alası gelmiyordu ama şimdiye kadar yapılmalıydı geç kalındı merkezi ve en büyük camilerden birinin abdeshanesi böyle olmamalıydı yine de teşekkürler.
güzel olmuş...
Tamamlanan bir eksikliğe teşekkür edilir imar işleri çalışanlarına teşekkür ederim. Güzel bir hizmet.
çok güzel olmuş
Gerçekten Şahane Olmuş yeni.. allah razı olsun yapanlardan... devamını beklyoruz..icraatlerin.
EVET GEÇEN YAKINDAN BİZZAT KONTROL ETTİM:)))500 kagıtta para verdim.yapanlardan allah razi olsun insanin çikasi gelmiyor hani:d
bir sene önce istanbuldan gelirken görmüştüm iyi bulmamıştım ama şimdi bi harika olmuş ALLAH yapandan yaptırandan razı olsun teşekkürler
beleş olsa tam süper olacak!!!!:):):)
bence yeni hali böyle temiz degildir.. şu an resim çekecez diye temizlemişlerdir diye düşünüyorum....:confused:
vallahi billahi yapılanların ve ellrine sağlık vesile olanlarında tşk
resimler beni yanıltmıyorsa wc lerin yönü kıbleye dogru bakıyor.
benimde dikkatimi çekmişti tam karsıdakıler.içine girdim baktim (kemal sunalın filmindeki gibi içinde ne mi vardi ??:))tuvalet taşlari batıya bakıyor:)))sirf tabi o iş için girdim desem yalan olur.anliycagin yan taraf bakıyor kıbleye dogru