Adile Altýnbaþ I.ö.o. þampiyon
Nizip Ticaret Odasý Sponsorluðunda düzenlenen 6-7-8. sýnýflar arasý bilgi yarýþma sona erdi Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. Ýlçe birincisi oldu.Bilgi yarýþmasý finaline Ýlçe Kaymakamý Sayýn Hakan Yusuf GÜNER,Ýl Milli Eðitim Müdürü Sayýn Süleyman ÞÝÞMAN,Garnizon Komutaný Sayýn Yüzbaþý Cem ÇERKEZOÐLU,Ýlçe Emniyet Müdürü Sayýn Abdulkadir DURMUÞ,Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Sayýn Mehmet ÖZYURT ve Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyeleri,Okul Müdürleri ,Öðretmenler veliler ve çok sayýda öðrenci katýldý.
FÝNAL YARIÞMA SONUCU
FÝNAL
1. Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. 90
2. Cumhuriyet Ý.Ö.O. 80
3. Namýk Kemal Ý.Ö.O. 75
4. Kumla Ý.Ö:O. 55
1. olan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu'na plaket öðrencilerine Cumhuriyet altýnlarýný Ýlçe Kaymakamý Sayýn Hakan Yusuf GÜNER verdi.
2. olan Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu'na plaket, öðrencilerine Yarým Cumhuriyet altýnlarýný Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Sayýn Süleyman ÞÝÞMAN verdi.
3. olan Namýk Kemal Ýlköðretim Okulu'na plaket, öðrencilerine Çeyrek Cumhuriyet altýnlarýný Nizip Ýlçe Garnizon Komutaný Sayýn Cem ÇERKEZOÐLU verdi.
4. olan Kumla Ýlköðretim Okulu'na plaket, öðrencilerine Çeyrek Cumhuriyet altýnlarýný Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Sayýn Abdulkadir DURMUÞ verdi.
Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Sayýn Mehmet ÖZYURT'a Bilgi Yarýþmasýna katkýlarýndan dolayý;Ýlçe Kaymakamý Sayýn Hakan Yusuf GÜNER ve Ýl Milli Eðitim Müdürü Sayýn Süleyman ÞÝÞMAN tarafýndan plaket verildi.
Bilgi yarýþmasý sonunda Ýlçe Kaymakamý Sayýn Hakan Yusuf GÜNER,Ýl Milli Eðitim Müdürü Sayýn Süleyman ÞÝÞMAN,Garnizon Komutaný Sayýn Yüzbaþý Cem ÇERKEZOÐLU,Ýlçe Emniyet Müdürü Sayýn Abdulkadir DURMUÞ,Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Sayýn Mehmet ÖZYURT ve Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyeleri baþarýlý öðrencilerimizle hatýra fotoðrafý çektirdiler
17 Mart 2008 tarihinde baþlayan; 12 eleme turu, 4 yarý final ve finalden oluþan tüm yarýþmalarý hazýrlayan ekip
Metin KILIÇPARLAR
Hülya DOÐAN
Mahmut ALAGÖZ
Hayri Ýrfan BÝLÝCÝ
Nizip Ticaret Odasý Yarýþmada;
1. Olan Okula Plaket 3 öðrenciyi 3 Cumhuriyet Altýný,
2. Olan Okula Plaket 3 öðrenciyi 3 Yarým Altýn,
3. Olan Okula Plaket 3 öðrenciyi 3 Çeyrek Altýn,
4. Olan Okula Plaket 3 öðrenciyi 3 Çeyrek Altýn,
ve birinci olan okulun üç öðrencisi 15 günlük yaz eðitim kampý ile ödüllendirmiþtir.
Yarýþma Esaslarýný Görmek Ýçin. Týklayýnýz >>>
Sonuçlarý ve Gruplarý Görmek Ýçin Týklayýnýz >>>
Sorularý Görmek Ýçin. Týklayýnýz >>>
Geçmiþ Yýllara Ait Sorularý Görmek ÝçinTýklayýnýz>>>>
Devamý Ýçin Týklayýnýz...