Sizce Önümüzdeki 10 yýlda Ýlçenin en Büyük Sorunu ne olacak
Yazdýrýlabilir Görünüm
Sizce Önümüzdeki 10 yýlda Ýlçenin en Büyük Sorunu ne olacak
trafikten baþka sorunu olmaz.
Zandediyorum nizibin en büyük problemi susuzluk olabilir,Susuzlugu sadece içmede algýlamamak lazým.Selamlar
Trafik ve betonlaþma olacaðý kanýsýndayým.
Susuzluk tüm dünyanýn sorunu haline þimdiden gelmiþ durumda. Benim tahminim iþsizlik had safhaya ulaþýr. Ýnþaallah tahminim tutmaz,baksanýza esnaf boþ boþ oturuyor. Ýþsizlik günden güne artmakta....
Eðitim abi eðitim. Eðitim olmazsa bu sorunlarýn hepsi olur.
eðitim ve iþsizliði içiçe düþünmek lazým bence. gençler eðitim görüyor ama iþsiz olarak mezun oluyor. Bu nedenle mesleki eðitim þart
Fýratýn dibinde Susuzluk olmamasý için çözüm üretilebilir, Kirlilik olacaðýný sanmýyorum çünkü yeteri kadar üretim yok, Güvenlik ve trafik konusunda eðitim þart, Eðitim, Ýþsizlik ve Göç zaten günümüzün sorunu,Betonlaþma sorun olmaz... bence seçeneklere bir tane daha eklemek lazým Dini ve Ahlaki Eðitim eksikliði, bu olmazsa bu sayýlanlarýn hepsi eksik kalacaktýr ve sorun olacaktýr...
saygýlarýmla...
bence týrafikten baþka bi sorun göremiyorum nizibin caddeleri ve sokaklarý cok küçük ve elveriþsiz bi durumda ondan öncede bu motosiklete acil bi cözüm bulmalarý gerekmekte çünkü aþýrý motosiklet hastalýgý var ve nizip birazdaha geniþletilmelidir tabiki bence
hakan abiye katýlýyorum iii tesbite bulundun abi
Eger Su Tüketimi Bu Safhada Devam Ederse Býrakýn Nizibi ülkemizin En Büyük Sorunu Susuzluk Olcaktýr Geçen Yýl Yagmur Yagmadýda Büyük þehirlerde Ne Sýkýntýlar Yaþadýk Siz Hemþerilerim Bile Yagmur Duasýna çýkmadýnýzmý?
bilincli ve eðitimli insanlar dogabilecek sorunlarý önceden görür ve önlemini alýr onun için ben eðitim diyorum
eðitim ve trafik olabýlýr cunku gýderek artan bi araç sayýsý var Nizip'te neredeyse her evde mutlaka bi araç var hale geldi.
Coþkun abiden ne bir kelime eksik ne bir kelime faz söylemeye gerek yok...
sadece detaya inersek; susuzluk için yapacak bi þi yok rabbimizin takdiri...
kirlilik, güvenlik ve trafik eðitimin olduðu yerde kesinlikle barýnamaz...
saðlam bi eðitimi olan nerde olsa iþ bulur (haksýz mýyým ? )...
bana göre önümüzdeki yýllarda büyük göçler olacak suzukluk ve bazý etmanlarden dolayý göçle birlikte iþsizlik ve büyük trafik sorunlarý ortaya çýkacak(istanbuldaki durum gibi) bunun dýþýnda eðitim sorununda büyük aksaklýklar meydana gelecek (göçlerin etkisi) bana göre önümüzdeki 10 yýl içersinde hepsi gerçekleþebilir büyüklerimizin bunlarý önleyecek tedbirler almasý gerekiyor
bu ülke parsel parasel satýldýðý için bizde yerimizden yurdumuzdan baþka diyarlara göç etmek zorunda kalacaðýz diye düþünüyorum. Türkiyenin en büyük sanayii þehri olan gaziantep"in nufus yapýsýna baktýðýnýzda bunu daha iyi anlayacaksýnýz düþüncesindeyim.
Hak Geldiði zaman Batýl ançak zail olacak