-
ılımlı Islam
http://tinypic.com/player.php?v=2wrq2a0&s=3
Bu sabah işe geldiğimde ilk işim maillere bakmak oldu.Öyle çok gereksiz mailler gelmişki.Hemen hepsini silmeye başladım.Teker teker azaldığında en yakın arkadasımdan gelen bir mail dikkatimi çekti.ILIMLI İSLAMIN BİR SONRASI bu mu?Başlıklı bir mail kimbilir yine ne sacmalamıslardır diye merak ettim baktım.Sabah sabah birini böyle bir maille karsılamak yada selamlamak nasıl normal olabilir ki.Burada sadece dikkatimi çeken şey.Bilinçsizce bir takım olaylara yaklasmak ve yorumlamak.Ülkenin terör,işsizlşk ve kuraklık gibi daha büyük önemi varken.Türban,laiklik ve dinimizi tartısmaya başladık.Neden hala başklarının oynadığı oyunlara alet oluyoruz.Neden kendimize gelemiyoruz hala.Videonun en ilginç açıklaması ise; bu çirkin olayın Komsu ülke SURİYE'de yaşandığıdır.Eeee ne demişler her koyun kendi bacağından asılır.Sen ne bakıosun İran'a,Suriye'ye,Irak'a.Bİz önce kendimize bakmayalıyız.Ülkemize daha çok nasıl faydalı olabiliriz diye düşünmemiz gerekirken.Aptalca oyunlar oynuyoruz.Böyle bir polemikler ise git gide komediye dönüyor.
(video ekledim fakat ekte olabilir.Bilmıyorum çünkü video eklemeyi.İzlemenizde fayda var bence.Bir siteye upload ettim urlsini aldım ve ekledim ama olmaya bilir.)