Hocalar Hakkında Söylenenlerin İç Yüzü
Saygı değer Arkadaşlarım!
Yıllardır günlük konuşmalarımıza bile girmiş olan iğrenç ve bir o kadarda rezalet bir takım deyimleşmiş ve adeta kültürümüze mal edilmiş sözler bulunmaktadır. Bunlardan bir kısmını aşağı sıralayacağım. Aslında buraya yazmak bile şıkdeğil ancak, meselenin yahudi ve siyonist düşünce eseri olduğunu kanıtlamak için zikretmek durumundayım, beni bağışlayın.
1. Hocanın karnı Allahın ambarı
2.Tok karnına dokuz topak küfte yemek.
3.Hocaların boğazında Y harfi var.
4. Sen hakkımı ver, ölü ister cennete ister cehenneme gitsin (Mevlit parası almak için)
5.Denize düşen adam: -Hocam al elimi demiş.
Bu ifadeleri 80 küsur senedir dilimize dolayan siyonist zihniyet, din adamlarını insanların gözünde birer yiyici takım olarak göstermek, yemek yemekten başka işleri olmayan, doyma bilmeyen kimseler olarakvurgulamak ve bu vesile ile dini temsil yönündeki çalışmalarını hafife almak üzere tezgahlanmış bir oyundur.
Seksen öncesi Yeşilçam artistlerinin ve yönetmenlerinin bir kısmı yaptığı film senaryoları ile, hocaların köy halkını horozla tavukla kandırıp, en adi ve kılıksız bir rolde hocaları lanse etmeleri din adamlarına yapılan en büyük darbe olmuştur.
Ama biz ne yaptık. En müslüman dediğim ailenin evine gittiğim zaman bile, karı kız oturmuşlar, hepsi birden şaban filmini seyredip, haha hi hi hi ho ho ho eğleniyorlar.
Din adamlarını,aydın olmayan yobazinsanlar olarak lanse etmeye uğraştılar.
Peki yaptılar da noldu? İşte geldiğimiz gün ve durum.
Kendisi tam bir ateist, ve dinin zıt görüşüne sahip bir anne, yolda önüme çıkıp, aman hocam oğlumu camiye alıştır, ne olur hocam, yavrum elden gidiyor, daha yaşı 16 ama gece sarhoş geliyor eve diyor. Bunlara ben tanık oldum. Kafadan sıkmıyorum.
Önce fantazi filmlerde başröl oynayan F. YİRİK ler sonra kalkıp televizyonda program yapıyor, Fuhuş, yada ırza tecavüz gibi, olayları gizli kameralarla çekip, tv ekranlarında bunları sorguluyorlar. Bre YİRİK bu milleti bu noktaya getiren sizin gibilerdeğilmi?
Daha nolmuş!
Fuhuş yaşı bilmem ilkokula seviyesineinmiş (maazallah), ********** kullanımı had safhada, tiner kullananların sayısı şu kadar olmuş, 10 yaşındaki çocuk evinden kaçmış bally çekiyor. Kendi elimle yakalayıp polise teslim ettiğim şeyi söylüyorum. Bütün okulların önünde benim polis memurumu dikilmiş, köylerde mehmetçiğim okul kapısında nöbet tutuyorlar. Ne işi var Mehmetçiğimin orada. Onun yeri Cephedir Cehpe. Eğitim yuvasının önünde neden nöbet tutulur mu?
Yazıyı uzatmamak için kesiyorum. Affınıza sığınıyorum. Formun yorum kısmında yazacağım çok şey olacak.