-
selavat kampanyası
gordugumuz uzere mılyonlarca kampanya var.bunların cogu cok guzelhayırlı kampanyalar bır kısmıda dunyamızı renklendırmeye yarayan kampanyalar.gıyımkusam uzerıne gıbı veya yıyecek.bende dıyorumkı bırazda ahıret ıcın alısverıs yapalım nasılmı?RABBIMIZIN bıze adeta kampanya mısalı verdıgı mubarek ve anlamlı gunler .bu guzel gunlerı degerlendırmelıyız mesela admın abımızın actıgı cuz kampanyası.ne guzel bende .salavat kampanyasının kutlu dogum munasebetıyle kımne kadar cok selavat cekecek kampanyası acmak ıstıyorum.ve en cok selavat cekebılen arkadasımıza cok guzelbır hedıye verelım dıyorum mukafat olarak.pekı en guzel hedıye ne olabılır butun katılımcı arkadasların hayır duaları gıyabında onun olsun. hem tum katılanlara hemde en cok selavat cekebılen kardesımıze hayır dua etmek bıze farz olsun.bundan guzel hedıye ne olabılırkı.pekı neden cekıcezkı bu kadar selavatı?Rabbımız bıze Kuran'ı kerımındePeygamberımız HZ.MUHAMMED hakkında sunları soylemıs RESULULLAH SIZE NEYI VERDIYSE ALIN;NEYI YASAKLADIYSA ONDAN SAKININ.(hasr suresı 7. ayet)
GERCEKTEN SIZE OYLE BIR PEYGAMBER GELDIKISIZIN SIKINTIYA DUSMENIZ ONA COK ZOR GELIR VE SIZE COK DUSKUNDUR.MUMINLERE KARSI RAUF(cok sefkatlı)veRAHIMDIR(merhametlıdır)tevbe suresı128. ayet.
yanı ayetde belırtıldıgı uzere peygamberımıze yaptıgımız ıltıfat gonderdıgımız selam saygı dua aslında bızım hayrımıza bızım yararımıza.bu selavatlarla aslında PEYGAMBERIMIZE KENDIMIZI TANITICAZ.ONU NE KADAR COK SEVDIGIMIZI ANLATICAZ.1400 YIL GECSEDE UNUTMADIGIMIZI UNUTMAYACAGIMIZI HAYKIRACAGIZ.BIZIDE TANI YA RESULALLAH DIYECEGIZ.BIZIDE UMMETINDEN SAY......... EEE.
DAHA NE DURUYORUZ.herkes ne kadar selavat cekecegını yassın hergun bıraz daha arttırsın ınsallah.vebalı ALLAHLA ONUN ARASINDA.MUKAFATTA OYLE.sakın gosterıs ıcın ben selavat cekmem demeyın.ornek olmak adına baslayalım bu Hayır ısıne bu ayın sonuna kadar devam edelım .ben baslıyorum ılk olarak ben hergun 200 tane cekıcem ıns.buyrun.......
-
sanırım sayı bıraz fazlaoldu ıyısımı 33 taneden baslasın dıyelım. yoksa kımsenın bende cekıymselavat dıycee yok gıbı.