-
Polis’in Gurur Günü
Türk Polis Teşkilatı 163. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor
Türk polis teşkilatının 163. kuruluş yıldönümü bugün çeşitli etkinliklerle kutlandı. Saat 09:00’da Cumhuriyet alanındaki kutlama programına Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cem Çerkezoğlu, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Nizip Emniyet Müdürü Abdülkadir Durmuş, İlçe Jandarma Komutanı Engin Onur, Daire Amirleri, Sivil Toplum Örgütleri, Her okuldan 12 şer kişilik gruplar halinde öğrenciler katıldı. Program Nizip İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Durmuş tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlarken ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Polis Teşkilatının 163. Kuruluş Yıldönümü ile ilgili günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Nizip İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Durmuş yaptı. Türk Polis Teşkilatının 163. Kuruluş Yıl dönümünü kutlayan Durmuş, teşkilatın kısa zamanda daha da büyüdüğünü belirterek Türk polisinin başarılara imza attığını söyledi. Türk Polis Teşkilatının 163. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında ilk üçe giren öğrencilere ödül verildi. Şiir yarışmasında en iyi şiir seçilen “Şerefim Namusum Şanlı Polisim” adli şiir ile “ Polis Amca” en iyi kompozisyon olarak seçildi. Şiir dalında ilk üçe giren öğrencilere Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner tarafından ödül verilirken Kompozisyon dalında ilk üçe girenlerin ödülleri ise Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cem Çerkezoğlu tarafından verildi. Resim yarışmasında ilk üçe girenler ödüllerini Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’dan aldı. Cumhuriyet alanında yapılan kutlama programı Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen birimler arası Futbol Müsabakalarında ilk üçe giren birimlere kupa verildi. Birinci olan Polis Merkez Amirliği Ekiplerinin Kupasını İlçe Jandarma Komutanı Engin Onur takdim ederken, ikinci olan Çocuk Polisi Büro Amirliği Ekiplerinin kupası Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, üçüncülük kupasını ise Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği Ekiplerine Nizip İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Durmuş verdi. Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 163. Yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet alanında düzenlenen program Nizip Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yetişen Halk Oyunları Ekibi gösterileri ile sona erdi. Salih Ekmekçi İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibinin birbirinden ilginç gösterilerinin ardından Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğünde kokteyl verildi.
-
kahraman polislerimizin 163 gurur dolu yıllarını canı gonulden kutlar görevlerinde başarılar dilerim
-
emniyet teşkilatının günü kutlu olsun saygılarımla
-
Kasapoğlunun nezdinde tüm emniyet teşkilatının 163. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.
-
8 nisanda belediye dügün salonunda yahya altınbaş lisesi müdür yrd. mehmet göral ın yazdıgı VİCDANLAR POLİS OLAMLI diye bir tiyatro oynandı kensine tşk. ederim... çok güzel bir tiyatroydu .... ekrem karabacak
-
Karakol adaletin ilk kapısıdır, diye bir yazı okumuştum.
Değerli güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum.
-
ÖNCELİKLE POLİS TEŞKİLATIMIZIN 163.YILINI KUTLAR BASARILARININ DEVAMINI DİLER SEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE SABIRLAR DİLERİM........BEN BİŞEDEN BAHSETMEK İSTEDİM 10 NİSAN CUMHURİYET MEYDANINDA YAPILAN KUTLAMALARDA BENİMDE İCİNDE BULUNDUGUM Bİ COK KİŞİ GÜVENLİK TEDBİRLERİNİN TAM OLARAK ALINMADIGINI HİSSETTİK BELKİ Bİ KOMBLO TEORİSİ AMA OLSUN LÜTFEN DİKKAT EDELİM ........Bİ POLİS AİLESİNİN FERDİ OLARAK TEKRARDAN TÜM POLİSLERİMİZİ TEBRİK EDER SAGLIK VE ESENLİKLER DİLERİM........
-
heryerde cosukuyla kutlandı butun polis memurlarına görevınde başarılar dilerim