-
Aman Allahım Tövbe
http://www.focusdergisi.com.tr/saglik/00435/imperiaflex_0_0_0.jpg[/IMG] İki genç deniz sahilinde oturmak ve akşam yemeklerini orada yemek için için çıkıyorlar evlerinden.
Tam o sırada yaşlı bir teyze gördüler, sanki yemek arar gibi bir vaziyeti vardı.
Hemen yaklaşıp: - Teyze sen açsın galiba, deyince
-Evet yavrum, Sabahtan beri buradayım ve daha ağzıma bir şey koymadım. Oğlumla geldik buraya, bana hadi sen git şu denizin kenarında otur, ben seni gelir birazdan alırım dedi, ama henüz gelmedi, dedi.
Her neyse, gençler yemeklerini yaşlı teyze ile paylaştılar.
Vakit epey geçince, eşyalarını topladılar, havada soğumaya başlamıştı. Fakat bu yaşlı teyzeyi burda yalnız bırakmak olmaz diye, -Teyze oğlunun telefonu varsa ver arayalım gelsin bir an evvel seni götürsün, dediler.
-Evet evet var oğlum, dedi, oğlum giderken şu kağıda yazdı verdi,cebinden bir kağıt çıkardı ve uzattı.
Aman yarabbi kağıtta şu yazılı.
"Bu yaşlıyı kadını bulan düşkünler evine götürsün"
Yaşlı kadının okuması yazması yok tabi.
Gençler olayı hissettirmediler. Hadi teyze seni biz götürelim, dediler ama yaşlı kadın kabul etmedi. Hayır hayır oğlum gelir beni burda bulamazsa endişelenir yavrum diyordu.
Ben burda beklerim. Belki işi çıkmıştır. Yada unutmuştur. Ben beklerim dedi.
Garibim bilmiyor ki oğlu kendisini sokağa atmış, ve tam oğluna muhtaç olduğu bir zamanda oğlu nankörlük etmiş. Nerden bilsin.
Neyse devam edelim biz.
Gençler orada bırakmış eve gitmişler.
Ama bir tanesi uyuyamamış bir türlü yatağında, bu kadın noldu acaba diye.
Uykusu kaçınca kalkıp arabasına binmiş, deniz sahiline gelmiş.
Bir de bakmış ki, iftaiye polis araçları falan.
Noldu diye sokulmuş içlerine.
Oradakiler; Ya bir yaşlı kadın tansiyonu yükselmiş ölmüş demişler. Görgü tanıkları, kadının oğlu gelecekmiş, acaba oğluna bir şeymi oldu, kaza falan mı geçirdi yavrum acaba diye, korkudan ve oğluna meraktan tansiyonu yükselmiş ve ölmüş, demişler.
[u](Bu olayı Körfez ülkelerinin biriningazete haberlerindentercüme ettim)</u
Edited by - İ.H.Er. on 9/29/2006 12:28:59 AM
-
Aman Allahım insanın kanını donduran bi hadise.
SELAM VE DUA İLE.
Edited by - İ.H.Er. on 10/2/2006 12:19:19 AM
-
-
allahtan korkan böyle yapmaz selamlar.
-
Müslüman bir Ülkedir
yani bunu yapanada Müslüman diyorlar öylemi ???
.
-
alıntı:
"quote" pala demişki:
Müslüman bir Ülkedir
yani bunu yapanada Müslüman diyorlar öylemi ???
.
Malesef öyle.
Abi bu meselelere ben bakarken, İnsani yönden bakıyorum.
Ama yapan bir de üstüne müslüman olunca hiç akılalmaz bir hadise şekline geliyor.
-
Sayın Hocam, Din-i İslam'ın özünü bırakıp, yüzünü yaşamamızdan kaynaklanmıyormu bütün bu çarpıklıklar ?.
-
İnşaallah öze döneceğiz abi. Dua edin.