-
HALI
"font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" http://www.resalat.fi/arabic%20pictures/namaz[/IMG] Cuma namazındaydık. Sağ tarafımda yaşlı bir adam, onun sağında ise tek kişilik boş yer vardı. Yaşlı adam, farza kalkarken arkaya döndü ve boşluğun gerisinde duran onüç onbeş yaşlarındaki gence:
"font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" — Safı doldur evlat, dedi. Gel yanıma.
"font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" Çocuk, mahcup bir ifâdeyle:
"font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" — Mümkünse burada kılmak istiyorum, diye kekeledi. Oraya başkası geçebilir.
"font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" Yaşlı adam, çocuğun üzerinde bulunduğu uzun tüylü yeşil halıyı göstererek:
"font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" — Ne o, dedi. Yoksa orası daha yumuşak diye mi gelmiyorsun? "font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" Ve öfkeyle devam etti: "font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" — Anne kuzusu, ne olacak...
"font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" Namaz bittiğinde, yaşlı adamın Cuma’sını tebrik ettim. Arkadaki genç de gelerek onun elini öptü. Adam, söylediklerine çoktan pişman olmuştu. Delikanlının nurlu yanaklarını okşarken: "font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" — Sana “anne kuzusu” dediğim için kusura bakma yavrum, dedi. Ağzımdan kaçtı işte...
"font-size: 14pt; line-height: 120%; font-family: Verdana" Çocuğun gözleri dolu doluydu. Başını yere eğerken: "font-size: 14pt; font-family: Verdana" — Söylediklerinizde haklısınız efendim, dedi. Üzerinde namaz kılmak için ısrar ettiğim halı, vefat ettiğinde annemin tabutuna örtülmüştü. Orada secdeye kapandığımda, sanki beni kucaklamış gibi oluyor da.. "font-size: 14pt"
Edited by - İ.H.Er. on 9/28/2006 11:06:43 PM
-
-
HOCAM YAKTIN BENİ tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry[/IMG] .
-
Evet abi bende ilk okuduğumda öyle olmuştum.
Edited by - İ.H.Er. on 10/6/2006 03:57:02 AM
-
HOCAM ANNE GİBİ YAR HAKKATEN YOK.
ÇÜNKÜ O ,AHA ŞURAMDA BİR SIZI.
ANNE SEVĞİSİNİ YOK DENECEK KADAR TATTIM.
AMA HALA TAZE VE CAPCANLI.
NEDENDİR BİLİNMEZ AKLIMA GETİRDİNE SEVİNDİM,
AMA KEMİKLERİME KADAR İŞLEDİ.
SELAM VE DUA İLE
-
Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar. demişler.
Edited by - İ.H.Er. on 10/19/2006 07:22:53 AM
-
Ana gibi yar, Nizip.com gibi diyar olmazmış.