Belkıs'da çektiğim yeni fotoğrafları sunuyorum. Memleket gibisi yok....
![]()
.
Edited by - Nizipli_kurt on 9/26/2006 6:00:07 PM
Yazdırılabilir Görünüm
İkinci resim güzel çıkmış. Paylaştığın için teşekkürler.
En üstteki resimleri biraz daha küçültmelisin, ben bile tamamını yükleyemedim tıkandı makina :)
Edited by - admin on 19.09.2006 09:42:27 AM
sevgili kurt özledik seni teşekkürler
Beğendiğinize sevindim. Devamı da var. İkinci paylaşımım Nizip'de kullanılan eski ev eşyaları üzerine olacak. Şu an elimde bir kaç bakır tencere, parlak sürahi, dualı su tası, çirtikli sahan, sefer satılı var.Ama sorun dijital makinamın kablosu yok. Çektiğim resimleri atamıyorum bilgisayara. Admin abi olmazsa resimleriçekip makinayı sana getireyim.
cok kişiye fıstıgın agacını anlatmakta zorluk cekiyordum bu fotolar iyi oldu memet abii eline saglik saol
getir kardeş hallederiz;)
sen yorulma senin yerine de atarız :)
files/pictures/8/48/20060922212016_2655_1.JPG[/img]
Harika resimler kurt kardeş sen süper ötesisin yeni resimlerini bekliyoruz....
Gelecek, dün kabloyu ısmarladım, yarına elimde olur inşallah. Özellikle şu mutfak eşyalarını beğeneceğinizden eminim.
Fıstık dalında bir kuş yuvası...
![]()
Roma Mezarları: Romalılar ölümden sonraki hayata inandıları için mezarları ev şeklindedir. Ölüleri bu odalara yerleştirdikten sonra gözlerinin üzerine birer altın para koyarlarmış. Bu parakendilerini gidecekleri yere götürecek olan gemiciye verilmek üzere konulurmuş. (Tabi bu gemicinin, ölümden sonraki hayatta var olduğu sanılıyormuş.)
![]()
SEVGİLİ DOST BİZDEN SONRAMI ÇIKTI BU MOZİKLER HASTA OLUYORUM ABİ. SELAMLAR
Ben geçen pazar çektim abi, olabilir.
fatih abi bu mozaik suyun üst kısmındaki yeni kazı alanında geçen yıl bulundu ve hala orada üstü kapalı olarak korunuyor, bazen açılıyor. Nizip.com resimler bölümünde ilginç resimler arasında