Karkamış'ta bilgi yarışması yapıldı
Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Eğitim Öğretim yılı birleştirilmiş sınıflı İlköğretim Okulları arası bilgi yarışması 16/11/2008 günü saat:10:00'da Karkamış çok Programlı Lise toplantı salonunda yapıldı.
Düzenlenen Bilgi yarışmasında Birinciliği 75 puanla Karacurun İlköğretim Okulu öğrencileri alırken,Eceler İlköğretim Okulu öğrencileri 70 puanla ikinci,Yurtbağı Köyü İlöğretim okulu öğrencileri 65 puanla üçüncü oldu.
Yarışmada birinci olan Karacurun Köyü İlöğretim okulu öğrencilerine ödülünü İlçe Kaymakamı Abdulkadir OKAY ,İkinci okula İlçe Jandarma Komutanı Halit YURTSEVER,Üçüncü olan okula İlçe Emniyet Amiri Mehmet ENKÜR verdiler. Öğrencilere ödülünü verirken kısa bir konuşma yapan Karkamış İlçe Kaymakamı Abdulkadir OKAY, Büyük bir heycan ve çekişme içerisinde geçen bilgi yarışmasında öğrencilerin özelikle Ulu Önder Atatürk ve onun devrimleriyle ilgili sorulan sorularda doğru cevapları vermesinden çok memnun olduğunu ifade edererek Başta Milli Eğitim Müdürlerini, okul öğretmenlerini ve öğrencileri kutladı.