Bu resimde kimler yokki:D
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Özay çok teşekkür ederim bu fotoğraf bende yoktu. Sayende birçok arkadaşı tekrar hatırladım. Mehmet Çetin öğretmenimede sağlık afiyet dilerim.
Evet mehmet güzel bir hatıra saklarım ve bazen bakarım.Mehmet ÇETİN hocamıza ayrıca saygılarımı sunarım.
kimler var bi bakalım,baştaki şahıs sayın nejdet TAŞDEMİR(Yağmur Çiçekçilik),özay,yahya,cengiz,kemal,mustafa ÇINAR,Baki TÜRKMEN var ancak bunların isimlerini hatırlıyorum,diğerlerinide sima olarak çok iyi hatırlıyorum,galiba İbrahim YAZGAN'da var,bu resim çekildiğinde ben lise 1.sınıftaydım,en önemlisi bu resmin içerisinde eşim de mevcut.
Özay senden bi ricam var bu arkadaşların isimlerini biliyorsan yazarsan sevinirim,bide bu 82-83 dönemi olduğuna eminmisin,çünkü eşim 84-85 yiliında liseyi bitirdi,yani bu foto 1980-1981 dönemi olabilir.
En önemlisi o olmuş :)
Memet'cim yoksa sende varmısın bu fotoda?
Bak şimdi olmadı :)
Bak bakalım varmıyım ?
Evet şimdi tanıdım sadece gözlerin gözüküyo o sensin değilmi?
Evet, İbrahimin arkasında kalmışım :)
nasıl tanıdım ama haa birde tüpçü hotaz da var değilmi?
Mrb şıh kardeş.Bu resim 03.04.1983 Perşembe günü Nizip orta okul son sınıfta çekildik.
üsten birinci sıradan Süleyman Güzel,Mustafa Eker,Özay Bağci,Hajan Kır,Mehmet Uygur,Mustafa Çınar,Necdet Taşdemir,Hüseyin Özçetin,Şerif Karabacak,Kemal Akarsu,Ahmet Bölükbaşı,Kadir Akpek,Sıttık KIlıç,Mustafa Kırıcı,Cengiz Özpolat,Mehmet Öğüt,Doğan Karabacak,Talip Taşdemir,Müslüm Avkan,İbrahim Halil Alpay,M.Ali Uçar,Hasan......?, Çetin Kanpolat,İbrahim Yazgan,Semra Cengiz,Yüksel Tunç,Funda Bakır,İlknur Bozkurt,Serpil Yalçınkaya,Gönül Akkuş,Zeynep Uzunaslan,Gönül.........? Özlem Şafak Çoşkun ve Saygıdeğer hocamız Mehmet Çetin
Eksiklikler olmuş Kusura bakma Hakan Kır olacaktı. Kemal Akarsu arkadaşımızın altında bulunan arkadaş Lütfi Taşdemir olacak. Ayrıca Memet Baki Bizim sınıfta değildi.Yenge hanımda bizim sınıfta değildi onlar bizim bir üst sınıftaydı şıh kardeş...Selamlar (Yanlışlık varsa kusura bakmayın)
mehmet çetin sayın hocam benimde marufoğlu orta okulundan müdürüm saygı ile anıyorum....
ben serif eksik isimler var
hakan gürkan kır kabataş lisesine gitmişti,m.emin uygur odtü inşaat,yazgan tıp,g.eroğlu tarih,ilknur eğitim,şafak hukuk olsa gerek
hotaz kelimesine beni davut çengel dövmüştü
ben'le yan yana olan Hüseyin Öztekin
hüseyin öztekin ,g.eroğlu,ünal aslan da vardı resimde arkadaşlar
hakan gürkan değil.Hakan Turgay ben kısaca yazdım ayrıca Hüseyin kardeşimin soyismini öztekin olarak yazdım
sandım sıralamada hata olabilir çoğu arkadaşın nerde olduğunu ve ne yaptığını biliyorum.Hakan Turgay Kır
arkadaşımız şuan İzmirde tekstil muhendisi.İbrahim Yazgan kardeşim Bursa da doktor.....V.ss
Leyla Sır ve Mehmet Sır öğretmenlerimden haber varmı arkadaşlar ? Telefonlaşıp hal ve hatırlarını sormak isterim.