Arkadaşlar Bir Hayatta Siz Kurtarmak Istermisiniz.öyleyse Hemen Gelip Bağişta Bulunun.nizip Devlet Hastanesinde Organ Bağişi Işlemleri Yapiliyor.lütfen Bu Konuda Duyarli Olalim.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar Bir Hayatta Siz Kurtarmak Istermisiniz.öyleyse Hemen Gelip Bağişta Bulunun.nizip Devlet Hastanesinde Organ Bağişi Işlemleri Yapiliyor.lütfen Bu Konuda Duyarli Olalim.
Herkes bağış yapabiliyormu?
Yaşlı genç farkedermi?
bende buradan bütün duyarlı üyelere seslenmek istiyorum bugün başkasına lazım olan yarın kendimize ya da bir yakınımıza lazım olabilir can kurtarmak ve mutlu yarınlar için bağış yapalım lütfen....
18 yaşını doldurmuş kronik hastalığı olmayan herkes organ bağışında bulunabilir.bunun için yapılması gereken tek şey bir form doldurup imzalamak daha sonra size verilen bağış kartını yanınızda taşımak.eğer bağıştan vazgeçerseniz kartı kırıp attığınız taktirde vazgeçmiş oluyorsunuz.bağışı yapan kişi vefatı durumunda da ailesi bağış yapmazsa kesinlikle organ nakli yapılmıyor.lütfen bir kez daha düşünün ve organ bağışına destek olalım.
BİRGÜN ORGAN BEKLEYENDE BİZ OLABİLİRİZ.DESTELKRENİZİ BEKLİYORUZ....
Böyle faydalı bir çalışmaya öncelik etmek için sizlere biraz daha görev düşüyor sanıyorum. Mesela organ bağışı için mesela yüksek okulla irtibat kurup gönüllü gençlerin esnafları ve kurumları dolaşmasını sağlayabilirsiniz.
acil ünitesinin duvarlarına uyarıcı levhalar koymakda faydalı olacaktır.
Bu zaman içerisinde alimlerimizde halkı bilinçlendirmeli, hatta hutbelerde sık sık dile getirilmeli diye düşünüyorum.
Benim Zaten AiLeme Vasiyetimdir Ben ÖLünce OrganLarımı BagışLamaLarı SöyLedim KendiLerine.....
Herkezin BagışLaması Gerek AsLında Bir Can öLüp Gider ama Diyer Yandan Bir haYat KurtarabiLirsiniz.. ArkadaşLar....