Nizip.com Almanya Bulusmasi
Merhabalar,
Hep Turkiye'dekiler bulusup bize hava atacak degiller ya, bu sefer de biz bulustuk:). Sonunda sitemizin saygi deger agabeylerinden Cetin Abi, veya sitede bilinen adiyla "Pala" ile bulusma firsati bulduk. Gecen pazar gunu beni taa Heidelberg'ten aldirtarak buyuk bir jest yapan Cetin Abi tek kelime ile mukemmel bir pazar gunu gecirmeme vesile oldu. Heilbronn'a gidince ozenle hazirlattigi ciger durumu ile kahvalti yaptik. Daha sonra orada insa ettikleri caminin icini gezme firsati buldum. Ayrica Turkiye'nin farkli yorelerinden gelen bircok insanla tanistim. Tabii ki bunlarin buyuk bolumunu Antepliler olusturuyordu:). Antepliler bir araya gelir de kebapsiz olur mu? Ali Usta yaptigi kebaplarla bizlere parmaklarimizi yedirtti. Cetin Abi'nin kebap konusundaki hunerini de burda es gecmemek lazim tabi. Yemekten arta kalan zamanlarda cay esliginde uzun bir sohbet yaptik. Tabii ki asagidaki resimde gordugunuz gibi, admin abimizi arayip kendisini nizip.comun bu "faaliyeti" hakkinda bilgilendirdik. :)) Cok guzel bir gun gecirmistik; ama vakit su gibi akip gitmisti. Bir gunlugune Antep'e gelip geri gitmistim sanki. Beni tekrar Heidelberg'e birakitiginda en kisa zamanda tekrar bulusmak icin sozlestik.
Mehmet Akif abi ile telefonda gorusurken.