Bilgi yarışması kuraları çekildi
2007-2008 öğretim yılı ilköğretim okulları arasında yapılacak olan bilgi yarışması kuraları ilçe milli eğitim binasında yapılan törenle çekildi. Bu yıl yapılacak olan bilgi yarışmasının sponsorluğunu ise Nizip Ticaret Borsası yapacak. Nizip Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Altınbaş amacımız ilçemizdeki eğitim kalitesini arttırmak ve ilçe eğitimine destek sağlamak amacıyla yapılan bilgi yarışmasının sponsorluğunu üstlendik dedi. Çekilen kura sonucu 45 okulu 9 grup dörderli, 3 grup üçerli okuldan oluşan toplam 12 grup eleme turuna katılacak. Elemeler, Belediye düğün salonunda tadilat olması sebebiyle ilk 5 grubun eleme heyecanı Nizip Ticaret Borsasında yapılacak. Daha sonra tekrar Belediye düğün salonunda yapılacak. Yarışmanın Finali ise Nizip Ticaret Borsasında geniş kapsamlı bir organizasyon ile yapılacak. Yarışma sonucunda dereceye giren okullara plaket verilirken öğrencilere ise altın verilecek. İlk grup 10 Aralık Pazartesi günü saat 15:00'te Nizip Ticaret Borsasında karşılaşacak. Mustafa Özkaya ilköğretim, İstiklal ilköğretim, Yeni Yazı ilköğretim ve Aşağı Çardak ilköğretim okulları 1.grubun birinciliği için yarışacaklar.