-
Hoþça kalýn
Ani oldu bende bilmiyodum ama babam ayýn 30 unda neti kesecek sýnav için 6 aylýk elveda diyorum daha yeni mod olmuþtum kýsmet adminden özür dilerim o kadar kafasýný þiþirdim hepinizi çok seviyorum hepinizi öss sýnavýnýn olduðu gün baðlayacam o zaman interneti tabi arada bir görüþürüz bürodan filan arasýra yazarým gsliler sevinin ama 6 ay sonra fýrtýna gibi dönecem allaha emanet olun ...
Hepinizi ççççookkkkkkkkk seviyorum ..... Son 10 günüm
ayrýca sýnav için dualarýnýz eksik etmeyin benide bulundurun dualarýnýzda... Allah hepinizden razý olsun
-
Osmann sus aðlatcan beniii tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry[/IMG] sende gidersen çocukluk unvaný tekrar huzeyfe abine dönüyor, o bu acýya dayanamaz
-
ciddiyete bak hele sen hiç hayatýnda aðladýn mý ? þaka þaka
-
yapma BE OSMANNNNNNNNNNNNNNN ÜZÜLDÜM.ÞU AN DÝNLEDÝGÝM MÜZÝK ---------BAGDATIN ÝÇÝNE GÝRÝLMEZ YASTAN HER ANA DOGURMAZ BÖYLE ASLAN....ALLAH ALLAH DÝYE GECÝYOR GENC OSMANNNNNNNNN.VALLA DÝYOM BAK ALLAH YOLUNU ACÝK ETSÝN.
-
sanki hiç gelmeyecekmiþim gibi konuþuyon arada bir girerim heralde hem össden sonra hep burdayým dua edin
-
aaaaaaaaa... nasýl da sevindim osman anlatamam þey pardon nasýl üzüldüm anlatamam bi bilsen:((
neyse sana sýnavda baþarýlar kardeþim...kendini fazla özletme...
-
bu kadar sevildiðimi bilmiyodum .
-
-
derslerin daha önemli osman...babana çok çok selamlar...
-
aman allahým yanlýþmý duyuyorum yaþasýnnnnnnnnnn.
Ya sen geçenlerdedemiayrýlmýþtýn.
Hani geçen defa gibi olmasýn yaniiii arkadan baya aðlamýþtýk.deðilmi yanii.
canýmmmmmmm. Yenide mod. Olmuþtun yaþasýn mehmet hocam
-
güle güle osmaným...ama sen yine de orhan abiyi bir araþtýr... kessin o yapmýþtýr..... ama bence de baban en iyisini yapmýþ... kafayý yorma bizide yanlýz býrakma...
-
-
Mehmet hocam en doðrusunu yaptý,Osman'a siteye üye ol dedik,çocuk forumlardan çýkmaz oldu,haliyle derslerine mani oluyordu. Fakat hocamla görüþeceðim,en azýndan haftada bir internet kafeye izin versin. Kendisi için en doðrusu bu.
Hocamýza saygýlarýmý sunuyor,ellerinden öpüyorum.
-
ben günde 5 saat ders çalýþýyorum akþamda nete giriyom diyeceksin aklýnda kalmaz konular tekrar ederek test çözüyom
Ellerin öperim orhan abi saygýlar
-
Sen dayanamazsýn,arasýra kaçamak yaparsýn.....
Ama aslýnda hiçte fena olmadý,baksanýza mesaj sayýsýnda nerdeyse bana ulaþacaksýn....
Hýýýmmmm 6 ay uzun süre.... Ýyi bir depar atarsam,5 e katlarým.... Fena bir fikir diill....
Evet evet osmancým bence sen bir müddet ayrýl.... Hatta gel þunu 7 aya çýkaralým.... .