Kızılay Her Zaman İhtiyaç Sahiplerinin Yanında
Kızılay Her Zaman İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Türk Kızılayı, her zaman olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Türk Kızılayı Nizip Şube Başkanı Müslüm Taşdemir, yaptığı açıklamada, yardım faaliyetlerinin aralıksız sürdüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:"Kızılay olarak yıllardır ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. İlçemizde zor durumda olan ailelerin, yaşlıların, öğrencilerin ve engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Gıda, kıyafet, barınma ve kan bağışı gibi birçok alanda destek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın desteğiyle daha fazla insana ulaşmak en büyük hedefimizdir."Taşdemir, ayrıca Kızılay gönüllülerine ve destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, dayanışmanın önemine dikkat çekti."Kızılay, milletimizin yardım eli, umudu ve vicdanıdır. Birlikte olursak aşamayacağımız hiçbir zorluk yok," dedi.Türk Kızılayı Nizip Şubesi, önümüzdeki günlerde de ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda ve kışlık yardım kampanyalarını sürdürecek.#SensizOlmaz