Nizip Radyo Televizyon’dan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Yahya Söğüt’e Ziyaret
Nizip Radyo Televizyon'dan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Yahya Söğüt'e ZiyaretNizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şen ve Genel Yayın Yönetmeni Metin İliksoy, Nizip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yahya Söğüt'ü makamında ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette, ilçede yürütülen sosyal yardımlar, dayanışma faaliyetleri ve yerel medya ile kamu kurumları arasındaki iş birliği konularında istişarelerde bulunuldu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yahya Söğüt, yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Nizip'te ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en etkin şekilde ulaşmak ve sosyal destekleri adil biçimde sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte yerel basının bilgilendirme ve farkındalık oluşturma noktasında önemli bir rol üstlendiğini düşünüyorum. Nizip Radyo Televizyon ailesine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şen ise açıklamasında,"İlçemizdeki sosyal yardımlaşma faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Nizip Radyo Televizyon olarak toplumun her kesimine fayda sağlayan projelere destek vermeye ve kamu kurumlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.