İslim Marufoğlu İlkokulu’nda Ekim Ayı Doğum Günü Sürprizi
İslim Marufoğlu İlkokulu'nda Ekim Ayı Doğum Günü SürpriziNizip İslim Marufoğlu İlkokulu'nda görev yapan öğretmenler için anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Okul Aile Birliği Başkanı Murat Kekçe öncülüğünde Aile birliği yönetim kurulu üyeleri Esra Can ve Fikret Ağgün tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Ekim ayında doğan öğretmenler unutulmadı.Öğretmenler Çağlar Alıngan, Ezgi Ertaç, Süleyman Emre Ilgın, Tuğba Güvercin ve Yasemin Öğüt için özel bir doğum günü kutlaması yapıldı. Etkinlikte, Çağdaş Unlu Mamülleri tarafından hazırlanan ve ilçede oldukça sevilen "Kraliçe Pastası" ikram edildi. Ayrıca öğretmenlerin isimlerine özel kupa bardaklar da hediye edildi.Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlik, öğretmenler arasında mutluluk dolu anlara sahne oldu.Nizip İslim Marufoğlu İlkokulu Müdürü Atilla İşler, etkinlikle ilgili yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi:"Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin bir araya geldiği bu tür etkinlikler, kurum içi dayanışmayı ve motivasyonu artırıyor. Okul Aile Birliğimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."Okul Aile Birliği Başkanı Murat Kekçe, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Eğitimde başarı, okul-aile iş birliğiyle mümkündür. Biz de öğretmenlerimizin moral ve motivasyonunu artırmak, onları mutlu görmek adına böyle bir sürpriz hazırladık. Okulumuzun başarısı için emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, doğum günü olan öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl diliyorum."Doğum günü kutlamasında duygularını paylaşan öğretmenler ise, yapılan sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bizleri hatırlayan ve bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Okul Aile Birliği Başkanımız Murat Kekçe'ye teşekkür ediyoruz. Böyle jestler bizlere moral veriyor ve okul aile dayanışmasını güçlendiriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz."Ayıca programa okul müdür yardımcıları İbrahim Güllü ve Yusuf Gürdal'da katıldı.Kutlama, toplu fotoğraf çekimi ve öğretmenlerin teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.