Nizip Ticaret Borsası Meclis Üyelerine “İletişim ve Protokol Kuralları Eğitimi” Veril
Nizip Ticaret Borsası Meclis Üyelerine "İletişim ve Protokol Kuralları Eğitimi" VerildiNizip Ticaret Borsası'nın (NTB) 2025 yılı eğitim programı kapsamında düzenlenen "İletişim ve Protokol Kuralları Eğitimi", NTB Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Kurum içi iletişimi güçlendirmek, temsil ve protokol kurallarına uygun davranış biçimlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitim, Mb Smart Academy eğitmeni Mehtap Özdemir tarafından verildi. Eğitimde, kişisel gelişim ve motivasyonun yanında, hiyerarşik ilişkilerde doğru iletişim yöntemleri ile kurum içi saygı ve nezaket kurallarının önemi üzerinde duruldu.Eğitim süresince, protokol bilgi ve kurallarının önemi, ast-üst ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, kılık-kıyafet düzeni, ve hizmet alan kişilerle doğru iletişim biçimleri detaylı şekilde ele alındı. Katılımcılara ayrıca, protokol kurallarının sadece resmi ortamlarda değil, sosyal yaşamda da temsil gücünü artırdığı vurgulandı.Zengin görsel içeriklerle desteklenen programda, protokol kurallarının tarihsel gelişimi, ulusal ve uluslararası örneklerle birlikte anlatıldı. Kamu kurumları ve devletlerarası ilişkilerde protokol kurallarının temsil gücü açısından oynadığı merkezi rol de örnek olaylar üzerinden aktarıldı.Eğitim sonunda Nizip Ticaret Borsası Yönetimi, üyelerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak benzer eğitimlerin yıl boyunca sürdürüleceğini belirterek, katkılarından dolayı eğitmen Mehtap Özdemir'e teşekkür etti.