Nto’da meclis toplantisi ardindan stratejik eðitim: Swot ve akreditasyon çaliþtayi
Nizip Ticaret Odasý (NTO) ev sahipliðinde, Haziran Ayý Olaðan Meclis Toplantýsý'nýn ardýndan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Akreditasyon Sistemi kapsamýnda önemli bir eðitim faaliyeti gerçekleþtirildi. Eðitim programý, TOBB Akreditasyon Lideri Mehmet Besleme tarafýndan MB Akademi iþ birliðiyle verildi. Program çerçevesinde, NTO Meclis üyeleri ve Baþkanlarýna yönelik olarak SWOT Analizi ve Stratejik Planýn Gözden Geçirilmesi konularýnda kapsamlý bir çalýþtay düzenlendi. NTO'nun kurumsal kapasitesinin geliþtirilmesi, güçlü ve zayýf yönlerin analiz edilmesi ve geleceðe yönelik stratejik hedeflerin yeniden yapýlandýrýlmasý amacýyla gerçekleþtirilen bu eðitim, oda yönetiminin vizyoner yaklaþýmýný bir kez daha ortaya koydu. Baþkanlar ve meclis üyelerinin aktif katýlýmýyla gerçekleþen çalýþtayda, NTO'nun hizmet kalitesini daha da ileriye taþýyacak yol haritasý üzerinde görüþ birliðine varýldý. Nizip Ticaret Odasý olarak, üyelerimize sunduðumuz hizmetlerin kalitesini artýrmak ve sürdürülebilir kurumsal yapýmýzý güçlendirmek adýna eðitim ve geliþim faaliyetlerine önümüzdeki süreçte de devam edeceðiz.