Milas TSO Heyeti ve Nizip Ticaret Odası Heyetinden Nizip Protokolüne Ziyaret
Kardeş oda protokolü kapsamında ilçemize gelen Milas Ticaret ve Sanayi Odası (Milas TSO) heyeti, Nizip Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen program çerçevesinde Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu ve Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'ı makamlarında ziyaret etti.Ziyaretlerde, Milas TSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit özer, Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan heyete; Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, Meclis Başkanı Bekir Karabacak, yönetim kurulu, meclis ve disiplin kurulu üyeleri eşlik etti.Nizip Ticaret Odası'nın koordinasyonunda gerçekleşen ziyaretlerde, kurumlar arası iş birliği, yerel kalkınma odaklı projeler ve kamu-özel sektör etkileşiminin önemi ele alındı. Görüşmelerde, iki oda arasındaki kardeşlik bağının sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal ve kurumsal dayanışma boyutunda da güçlenerek sürdürüleceği vurgulandı.Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu, Nizip'in sahip olduğu ticari potansiyelin gelişiminde kurumlar arası uyumun büyük rol oynadığını ifade ederek, kardeş oda ilişkisini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür iş birliklerinin hem Nizip hem de Milas adına verimli sonuçlar doğuracağını vurguladı.Ziyaretler, karşılıklı hediye takdimleri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.