NTO’da Matematik ve Zeka Oyunları Finali Gerçekleştirildi
Nizip Bilim ve Sanat Merkezi tarafından, merhum öğretmen Mehmet Karahan anısına düzenlenen Matematik ve Zeka Oyunları Bilgi Yarışmasının finali ve ödül töreni, 29 Nisan 2025 Pazartesi günü Nizip Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Etkinliğe; öğretmenler, okul yöneticileri, öğrenciler ve veliler yoğun katılım sağladı. Yarışmada finale kalan öğrenciler arasında büyük bir rekabet yaşanırken, çocukların analitik düşünme becerileri ve takım ruhu izleyenlerden takdir topladı.Yarışma Sonuçları:1. Müslüm Erdoğan İlkokulu2. Bilal Saide Marufoğlu İlkokulu3. Hatice Seyit çeker İlkokuluödüller:– 1.'ye Bisiklet– 2.'ye Zeka Oyunu Seti– 3.'ye çocuk Klasikleri Kitap SetiTüm yarışmacı öğrencilere ve okul temsilcilerine ayrıca plaket takdim edildi.Etkinlikte, merhum öğretmen Mehmet Karahan'ın oğluna da anı plaketi sunularak, ailesine ve eğitim camiasına duyulan vefa bir kez daha gösterildi.Nizip Ticaret Odası olarak, gençlerin akademik ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan tüm eğitim projelerini desteklemeye devam edeceğiz.