Nizip OSB Yönetim Kurulu Ocak Ayý Toplantýsý Gerçekleþtirildi
Nizip Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu'nun Ocak ayý toplantýsý, Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu baþkanlýðýnda yapýldý. Toplantýya Nizip OSB Bölge Müdürü Kazým Can, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Fatih Akýn, Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Nizip OSB Yönetim Kurulu Üyeleri katýlým saðladý.Toplantýda, sanayi bölgesindeki mevcut projeler, altyapý çalýþmalarý, yatýrýmcý talepleri ve OSB'nin geliþimine yönelik yeni planlamalar ele alýndý. Heyet, toplantýnýn ardýndan sahada devam eden çalýþmalarý yerinde inceleyerek projelerin ilerleyiþi hakkýnda yetkililerden bilgi aldý.Kaymakam Osman Uðurlu: "Nizip OSB, Bölge Ekonomisinin Lokomotifi"Toplantý sonrasý deðerlendirmelerde bulunan Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu, Nizip OSB'nin ilçeye saðladýðý ekonomik katkýya vurgu yaparak, "Sanayi bölgemiz, istihdam ve üretim kapasitesiyle sadece ilçemizin deðil, bölgenin kalkýnmasýna da büyük katký saðlýyor. Devam eden altyapý ve geniþleme projeleriyle birlikte sanayicilerimizin daha iyi þartlarda üretim yapmasýný hedefliyoruz" dedi.Belediye Baþkan Yardýmcýsý Fatih Akýn: "Sanayicimize Destek Olmaya Devam Edeceðiz"Nizip Belediyesi olarak OSB'deki yatýrýmlara destek vermeye devam edeceklerini belirten Belediye Baþkan Yardýmcýsý Fatih Akýn, "Sanayicimizin her türlü ihtiyacýný karþýlamak için iþ birliði içinde çalýþýyoruz. Altyapý, ulaþým ve çevre düzenlemeleri baþta olmak üzere sanayi bölgemizi daha modern ve yaþanabilir bir alan haline getirmek için elimizden geleni yapacaðýz" ifadelerini kullandý.OSB Bölge Müdürü Kazým Can: "Yeni Yatýrýmlara Kapýmýz Açýk"Sanayi bölgesindeki çalýþmalar hakkýnda bilgi veren OSB Bölge Müdürü Kazým Can ise, "Hem mevcut firmalarýmýzýn ihtiyaçlarýný karþýlamak hem de yeni yatýrýmcýlarý bölgemize çekmek için çalýþmalarýmýz devam ediyor. Altyapý projelerimiz hýzla ilerliyor ve sanayicilerimize daha iyi hizmet sunmak için modernizasyon çalýþmalarýmýz sürüyor" þeklinde konuþtu.Toplantý ve saha gezisi sonrasý heyet, Nizip OSB'nin geliþimi için atýlacak adýmlarý deðerlendirdi ve sanayi bölgesinin daha rekabetçi hale gelmesi için iþ birliðinin devam edeceði mesajýný verdi.