Hayýrsever Ýþadamlarýndan Belediye Baþkaný Doðan'a Ziyaret: Nizip'in Ekonomik Kalkýnm
Nizipli hayýrsever iþadamlarý Bilal Çeker ve Kenan Uygur, Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan'ý ziyaret ederek, ilçenin ekonomik kalkýnmasýna katký saðlayacak projeler hakkýnda fikir alýþveriþinde bulundular. Ziyaret, ilçede istihdam yaratacak ve yerel ekonomiyi canlandýracak projeler üzerine odaklanýrken, Baþkan Doðan, iþadamlarýnýn önerilerini dikkatle dinledi ve deðerlendirdi.Ziyarette konuþan Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan, ilçenin büyümesi ve geliþmesi için yerel iþ dünyasý ile güçlü bir iþbirliði yapmanýn önemine dikkat çekti. Baþkan Doðan, "Nizip, tarihi ve kültürel zenginlikleri kadar ekonomik potansiyeliyle de dikkat çekiyor. Ýlçemizin kalkýnmasý için her türlü iþbirliðine açýðýz. Bugün burada, deðerli iþadamlarýmýzla görüþerek, yerel ekonomiyi güçlendirecek ve istihdamý artýracak projeleri masaya yatýrdýk. Hem þehrimize deðer katacak hem de vatandaþlarýmýza iþ olanaklarý sunacak çalýþmalarla ilgili her türlü desteði vermeye hazýrýz" dedi.Ziyarette yer alan Volkan Group Yönetim Kurulu Baþkaný Bilal Çeker, Nizip'in sahip olduðu doðal kaynaklarýn ve tarýmsal potansiyelin daha verimli kullanýlabileceðini belirtti. Çeker, "Nizip, özellikle tarým sektöründe büyük bir potansiyele sahip. Bu alandaki yatýrýmlarý artýrarak, ilçe ekonomisini güçlendirebiliriz. Ayrýca, sanayi sektöründe de istihdam yaratacak projelerle, gençlerimize iþ fýrsatlarý sunulabilir. Belediye Baþkanýmýzla bu konularda fikir alýþveriþinde bulunduk ve somut adýmlar atýlmasý için üzerinde çalýþacaðýmýz projeleri belirledik" diye konuþtu.Bilkent Yumurta Yönetim Kurulu Baþkaný Kenan Uygur ise Nizip'in iþ gücü ve lojistik avantajlarýndan faydalanarak, daha fazla sanayi yatýrýmý yapýlmasý gerektiðini vurguladý. Uygur, "Nizip, özellikle üretim sektöründe büyük bir potansiyel taþýyor. Belediye ile birlikte yapacaðýmýz projeler sayesinde, hem yerel halkýn refahýný artýrabiliriz hem de Nizip'i bölgesel bir yatýrým merkezi haline getirebiliriz. Bizler de iþ dünyasý olarak bu tür projelere katký sunmaya hazýrýz" þeklinde konuþtu.Belediye Baþkaný Ali Doðan, ziyaretin sonunda Hayýrsever iþadamlarý Bilal Çeker ve Kenan Uygur'a Gaziantep'in el iþçiliði bakýr ürünler hediye etti.