Nizip Spor Kulübü'nden Teþekkür Mesajý: "Bize Destek Olan Herkese Minnettarýz"
Nizip Spor Kulübü Baþkaný Hamza Dörtbudak, kulübün ev sahipliðinde gerçekleþen ilk açýlýþ maçýnda, Nizipspor'a olan büyük desteklerinden dolayý tüm paydaþlara teþekkürlerini sundu. Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu, Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan, ana sponsorlardan kulübün gücüne güç katan iþ insanlarýna, güvenlik güçlerinden taraftarlarýna kadar birçok kiþi ve kuruma özel teþekkürlerde bulundu.Hamza Dörtbudak'tan Teþekkür Mesajý:Nizip Spor Kulübü Baþkaný Hamza Dörtbudak, kulüp olarak bir dönüm noktasýna geldikleri bu anlamlý günde, desteðini esirgemeyen tüm kiþi ve kuruluþlara teþekkür ederek þu ifadeleri kullandý:"Evimizde oynadýðýmýz ilk açýlýþ maçýmýzda, kulübümüze ve takýmýmýza olan desteðiyle bizlere güç veren baþta Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu ve Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan'a teþekkür ediyorum. Her zaman yanýmýzda duran, kulübümüzün geliþimine katký saðlayan ana sponsorlarýmýz Volkan Group Yönetim Kurulu Baþkaný Bilal Çeker, Bilkent Yumurta Yönetim Kurulu Baþkaný Kenan Uygur, Lescon Yönetim Kurulu Baþkaný Aydýn Erbay ve Eksen Mobilya Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Kanal'a gönülden teþekkürlerimi sunuyorum. Onlar, bizlere sadece maddi destek saðlamakla kalmayýp, Nizip Spor'un büyümesine katký saðladýlar.Ayrýca, maç öncesi ve süresince güvenlik alanýnda fedakarca görev yapan kahraman polislerimize ve Nizip Ýlçe Emniyet Müdürümüz Fazlým Demir'e, stadýmýzýn güvenliðini saðlamak adýna gösterdikleri özverili çalýþmalardan dolayý teþekkür ediyorum.Gaziantep'ten davetimize katýlan ASKF Baþkaný Abdülkadir Gözegir'e, oda baþkanlarýmýza, sanayicilerimize, esnaflarýmýza ve stadýmýza reklam panosu alarak kulübümüze destek olan tüm sponsor firmalarýmýza teþekkürlerimi sunuyorum.Ve tabii ki, hiçbir zaman bizi yalnýz býrakmayan, yaðmur çamur demeden her koþulda takýmýný yalnýz býrakmayan büyük taraftarýmýza, her zaman yanýmýzda olduklarý için teþekkür ederim. Onlarýn desteðiyle bu yolda daha da güçlü ilerleyeceðiz."Açýlýþ Maçý Coþkulu GeçtiNizipspor'un ev sahipliðinde gerçekleþen ilk açýlýþ maçý, yoðun bir katýlýmla ve büyük bir coþkuyla geçerken, sahada ve tribünlerdeki enerjinin birleþimi Nizipspor'un geleceði için umut verici bir atmosfer yarattý. Baþkan Dörtbudak, takýmýn baþarýsýnýn yalnýzca sahada deðil, þehirdeki tüm paydaþlarýn desteðiyle mümkün olduðunu bir kez daha vurguladý..