Ak Parti Nizip Teþkilatý, Basýn Mensuplarý ile Kahvaltýda Bir Araya Geldi
Ak Parti Nizip Ýlçe Teþkilatý, basýn mensuplarýyla sabah kahvaltýsýnda bir araya gelerek, yerel basýnla iliþkilerini güçlendirdi ve ilçede yürütülecek çalýþmalar hakkýnda bilgi verdi.Geçtiðimiz günlerde yapýlan 8. Olaðan Genel Kurul sonrasýnda Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkanlýðý'na seçilen Ecz.Yakup Karakuþ, Hera Cafe'de düzenlenen kahvaltý programýnda yerel basýnla buluþtu. Programa, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan ve yönetim kurulu üyeleri, Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkanlýðý yönetim kurulu üyeleri katýldý.Basýn Mensuplarýna Mesaj: "Haber Objektif ve Doðru Olmalý"Kahvaltý programýnda bir konuþma yapan Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Ecz. Yakup Karakuþ, basýn mensuplarýna haber yaparken doðruluk ve objektifliðe dikkat etmeleri gerektiðini vurguladý. Karakuþ, "Bir haber yapýlýrken, mutlaka ilgili muhataplardan bilgi alýnmalý. Eðer haber kiþisel görüþlerle þekillendirilir ve objektiflikten saparsa, bu doðru bir haber olmaz. Basýn, halký bilgilendirmenin yaný sýra, doðruyu ve gerçeði yansýtmalýdýr" dedi. Bu açýklama, gazetecilere doðru haber üretme konusunda önemli bir hatýrlatma olarak deðerlendirildi.Yerel Hizmetler ve Vatandaþ Odaklý ÇalýþmalarEcz.Yakup Karakuþ, basýn mensuplarýna Nizip ilçesinin geliþimi için bir yol haritalarýnýn olduðunu belirterek, yapýlacak çalýþmalarýn vatandaþ odaklý olacaðýna dikkat çekti. "Amacýmýz, Nizip halkýna daha iyi hizmet sunmak ve ilçemizin her alanda daha güçlü bir þekilde kalkýnmasýný saðlamaktýr" diyen Karakuþ, Ak Parti'nin yerel yönetim anlayýþýnýn halkla iç içe olduðunu ve her adýmýn vatandaþlarýn ihtiyaçlarýna göre atýlacaðýný ifade etti.Gelecek Planlarý ve Ýþbirliði VurgusuKarakuþ, Nizip'te yapýlacak yatýrýmlar ve projeler hakkýnda basýn mensuplarýna genel bilgiler verirken, basýnla olan iþbirliðinin önemine de deðindi. "Yerel medya, halkýn sesini duyuran ve onlarýn taleplerini yetkililere ileten önemli bir köprüdür. Bu yüzden medya ile güçlü bir iþbirliði içinde çalýþacaðýz" diyerek, medya kuruluþlarýyla daha sýk bir araya geleceklerini ve Nizip'in geliþimi için ortak projelerde yer alacaklarýný belirtti.Gazetecilerden Ýlçe Baþkanýna TeþekkürKahvaltý programý sonunda gazeteciler, Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Ecz. Yakup Karakuþ'a, basýna verdiði deðer ve iletiþim noktasýndaki duyarlýlýðý için teþekkür etti. Bu tür buluþmalarýn, hem basýnla olan iliþkilere güç katacaðý hem de ilçenin geleceðine dair ortak bir vizyon oluþturulmasýna katký saðlayacaðý ifade edildi.Düzenlenen kahvaltýlý programý, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve iþadamý Murat Benzer tarafýndan organize edildi.