Nizip Gazeteciler Derneði, Yeniden Refah Partisi’ni Ziyaret Etti: Siyasi Geliþmeler v
Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ve dernek yönetim kurulu üyeleri, 3. Olaðan Genel Kurul'unu tamamlayarak Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkanlýðý'na seçilen Abdullah Kýlýçparlar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret, son dönemde yerel siyasetteki geliþmeler ve Yeniden Refah Partisi'nin çalýþmalarýna dair fikir alýþveriþi yapmak amacýyla gerçekleþtirildi.Yeniden Refah Partisi'nin Yükselen Trendine Dair Deðerlendirmeler YapýldýZiyaret sýrasýnda Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Abdullah Kýlýçparlar, partisinin son aylarda artan ilgisi ve yükselen trendi hakkýnda açýklamalarda bulundu. Kýlýçparlar, Yeniden Refah Partisi'nin, halkýn taleplerine duyarlý, adalet ve ahlaký ön planda tutan bir siyaset anlayýþýný benimsediðini ve bu yaklaþýmýn özellikle gençler arasýnda karþýlýk bulduðunu ifade etti. Ayrýca, Nizip'teki yerel seçimlerde daha güçlü bir temsiliyet hedeflediklerini belirterek, parti çalýþmalarýna hýz kesmeden devam ettiklerini vurguladý.Kýlýçparlar, öncelikle ilçenin ekonomik kalkýnmasý, eðitim ve sosyal hizmetler alanlarýnda projeler geliþtirmeyi planladýklarýný belirterek, parti olarak halkýn içinde ve yanýnda olmayý ilke edindiklerini söyledi. Ayrýca, Yeniden Refah Partisi'nin sadece seçim dönemlerinde deðil, her zaman halkla iç içe olmaya özen gösterdiðini söyledi.Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç'tan Medya ve Siyaset Ýþbirliði VurgusuNizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ise, medya ile siyasetin birbirini tamamlayan iki önemli unsur olduðuna dikkat çekerek, gazetecilerin doðru ve objektif haberler sunma sorumluluðunun büyük olduðunu ifade etti. Kýlýç, gazetecilerin yerel yönetimler ve siyasi partilerle saðlýklý bir iletiþim kurarak, toplumu bilinçlendirme noktasýndaki rolüne vurgu yaptý. Ayrýca, Nizip'teki siyasi geliþmeleri yerel medya olarak halkla etkili bir þekilde paylaþmak için her zaman hazýr olduklarýný belirtti.Ziyaret sýrasýnda, medya ve siyasetin karþýlýklý olarak birbirini güçlendirebileceði, yerel halkýn doðru bilgilendirilmesi adýna önemli adýmlar atýlabileceði konusu üzerine de konuþuldu. Kýlýç, gazetecilerin partilerle iþbirliði yaparak daha güçlü ve doðru bir medya altyapýsý oluþturabileceðini söyledi.Karþýlýklý baþarý temennileriyle ziyaret sonlandý