Nizip Sporcularý Mersin’deki Karate Þampiyonasýnda Gövde Gösterisi Yaptý
Nizip Sporcularý Mersin'deki Karate Þampiyonasýnda Gövde Gösterisi YaptýMersin'de düzenlenen 5 il ve 350 sporcunun katýldýðý iller arasý Karate þampiyonasýnda, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi sporcularý büyük bir baþarý elde etti. Þampiyonada Nizip'i temsil eden sporcular, toplamda 10 madalya kazanarak dikkat çekti.Hira Bozfýrat ve Ayþe Hacahmed, her biri 2 gümüþ madalya kazanarak Nizip'in gururunu artýrdý. Yazel Ulukuþ, 3 altýn madalya ile en baþarýlý sporculardan biri olurken, Zehra Begüm Derici de 3 altýn madalya ile ayný baþarýyý tekrarladý. Azra Sarý ise 3 altýn madalya kazanarak, Nizip'in karate alanýndaki yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Cem Kayar, bu baþarýda büyük pay sahibi olan antrenör Murat Ertik'i ve sporcularý kutlayarak, bu tür baþarýlarýn gençlerin sporla buluþmasýna katký saðladýðýný vurguladý. Kayar, "Sporcularýmýzýn elde ettiði bu baþarýlar, gelecekte daha büyük hedefler peþinde koþmalarý için bir motivasyon kaynaðý olacak," dedi.Nizip'in karate sporundaki bu baþarýlarý, hem yerel yönetim hem de topluluk tarafýndan büyük bir destekle karþýlandý. Bu tür þampiyonalarýn, gençlerin spor alanýnda kendilerini geliþtirmeleri için önemli bir fýrsat sunduðunu belirten Kayar, sporcularýn gelecekte daha fazla baþarý elde etmeleri için gerekli altyapýnýn saðlanacaðýný ifade etti.Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi, bu baþarýlarla birlikte karate branþýnda adýný duyurmaya devam ediyor ve sporcularýnýn ulusal düzeydeki baþarýlarýyla gurur duymaya devam edecek.