Nizip SGK Müdürü Sinan Bayram'dan Nizip Ticaret Odasýna Veda Ziyareti
Nizip Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Sinan Bayram, görev süresinin tamamlanmasý nedeniyle Nizip Ticaret Odasý (NTO) yetkililerine veda ziyaretinde bulundu. Bayram, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, kurumsal iþbirlikleri ve destekleri için teþekkürlerini sundu.Ziyaret sýrasýnda, Müdür Sinan Bayram, Nizip SGK'nýn NTO ile gerçekleþtirdiði projeler ve ortak çalýþmalara dair bir deðerlendirme yaptý. Ayrýca, kurumun hizmetleri ve gelecekteki planlamalarý hakkýnda bilgi paylaþýmýnda bulundu.Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve Meclis Baþkaný Bekir Karabacak Sinan Bayram'a görev süresince saðladýðý katkýlardan dolayý teþekkürlerini ilettiler. Mehmet özyurt, Bayram'a yeni görevinde baþarýlar dileyerek, Nizip'teki iþbirliklerinin sürdürüleceðini ve NTO ile olan iliþkilerin güçlendirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarýný belirttiler.Ziyaretin sonunda NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak tarafýndan, Bekir Sinan Bayram'aNizip'e yapmýþ olduðu hizmetlerden dolayý hediye takdim edildi.