NTO’ dan Belediye Baþkaný Ali Doðan'a Ziyaret
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri ile birlikte yapýlan yerel seçimler sonucu Nizip Belediye Baþkanlýðý'na seçilen Ali Doðan'a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Gerçekleþen ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Yerel seçimler sonucunda Nizip Belediye Baþkanlýðý'na seçilen Ali Doðan'ý Nizip Ticaret Odasý ve þahsým adýna tebrik ediyor görevlerinde baþarýlar diliyorum dedi.Nizip Ticaret Odasý'nýn vazifesi olsun veya olmasýn Nizip Belediyesi'nin her zaman yanýnda olacaklarýný belirten NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Nizip Ticaret Odasý olarak Nizip'in ekonomisinin ve sosyal hayatýnýn geliþmesi için elimizi her zaman taþýn altýna koymaya hazýr olduðumuzu belirtmek isterim. Ortak akýlla hareket etmek ilçemizin ve ülkemizin faydasýna olacaktýr. Nizip Ticaret Odasý geçmiþten bugüne kadar kurum, kuruluþ ve odalar ile ortak akýlla hareket etmiþtir. Toplumun faydasýna olan her konuda üzerimize düþeni yapmakla beraber Ali Baþkan' ýn ilçemiz için hayata geçirmek istediði bütün projelerde inisiyatif ve görev almak istiyoruz. þeklinde konuþtu.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise ziyaret dolayýsýyla Seçim sonuçlarýnýn ilçemize ve Sayýn Ali Doðan'a hayýrlý olmasýný diliyorum. Beklentimiz insanlarýmýzý ayýrmadan ortak akýlla memleketin çok güzel hedeflere ulaþacaðýný ümit ediyorum þeklinde konuþtu.Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan ise þu þekilde konuþtu: önümüzdeki 5 yýl boyunca hayata geçireceðimiz projelerde sivil toplum kuruluþlarýmýzýn odalarýmýzýn katký ve desteklerini tabi ki bekliyorum. Sivil toplum kuruluþlarýyla yapacaðýmýz istiþarelerle ilçemizi ortak akýlla gerek sanayisi gerek ticareti gerek turizmi ile en güzel noktalara taþýma gayreti içerisinde olacaðýz. Ben yaptýklarý ziyaretten dolayý Nizip Ticaret Odasý Yönetim ve Meclis üyelerine teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri de katýldý.