DEVA Partisi’nden Nizip Ticaret Odasý’na Ziyaret
Demokrasi ve Atýlým Partisi (DEVA) Gaziantep Milletvekili Ertuðrul Kaya, DEVA Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Mehmet Budak, DEVA Partisi Þahinbey Belediye Baþkan Adayý Bekir Saltan ve DEVA Partisi Nizip Belediye Baþkan Adayý Erol Ongur Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda DEVA Partisi Ýl yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarýnýn da bulunduðu heyet ile istiþarelerde bulunuldu.DEVA Partisi heyetini NTO'da aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Bizleri en çok ziyaret eden milletvekilleri arasýnda yer alan Gaziantep Milletvekili Ertuðrul Kaya'ya çok teþekkür ediyorum dedi.Ticaret odalarýnýn siyaset yapma yeri olmadýðýný, sanayicinin tacirin sorunlarýna çözüm bulma yeri olduðunu ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt, Sayýn vekilimizin ýlýmlý tarzý ve çözüm odaklý yaklaþmasý bizleri de ayrýca hoþnut etmektedir ifadelerini kullandý.NTO'nun 1700 üyesiyle Nizip'in en büyük sivil toplum kuruluþu olduðunu vurgulayan NTO Baþkaný özyurt, NTO meclisi, komitesi ve yönetim kurulu ile sanayinin ve ticaretin önündeki engellerin kaldýrýlmasý için mücadele ederek lobicilik faaliyetlerini sürdürdüðünü ifade etti.NTO'nun yapýsý, projeleri ve faaliyetleri hakkýnda heyete bilgiler veren NTO Baþkaný Mehmet özyurt, 31 Mart yerel seçimlerinin ülkeye, bölgeye ve ilçeye hayýrlý olmasýný temenni ederek, DEVA Partisi belediye baþkan adaylarýna baþarýlar diledi.Nizip'in sorunlarý ve çözüm önerileri ile ilgili konularý da dile getiren NTO Baþkaný özyurt, sorunlarýn çözümü noktasýnda DEVA Partisi heyetinden destek beklediklerini belirtti.Ev sahiplikleri için NTO baþkanlarýna teþekkür eden DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuðrul Kaya, Deva Partisi'nin projelerini anlattý.NTO'nun dile getirdiði sorunlarýn farkýnda olduklarýný ifade eden Gaziantep Milletvekili Ertuðrul Kaya, Nizip, sanayisi ve ticareti ile ilgili sorunlarýn çözümü için Türkiye Millet Meclisi'nde gündeme getireceðiz ve takipçisi olacaðýz dedi.Kendini tanýtan ve projeleri hakkýnda bilgiler veren Nizip Belediye Baþkan Adayý Erol Ongur ise yapýlacak olan 31 mart yerel seçimlerinde destek beklediklerini belirti.