Nizip Ticaret Odasý Baþkanlarýndan Yeni Yýl Mesajý
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, yeni yýl dolayýsýyla bir mesaj yayýmladý.NTO Baþkanlarý Karabacak ve özyurt yayýmladýklarý mesajda, 2023 yýlýnda asrýn felaketi deprem nedeniyle ülkece zor günler geçirildiðini belirterek, 2024 yýlýnýn saðlýk, barýþ ve bereket içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular.Acý ve tatlý olaylar ile bir yýlý daha geride býraktýklarýný ifade eden NTO Baþkanlarý Karabacak ve özyurt þunlarý dile getirdi: Son günlerde gelen acý þehit haberleri nedeniyle millet olarak yeni bir yýla girmenin sevincini maalesef buruk bir þekilde yaþýyoruz. Umarýz gelecek yýl; savaþlarýn, terörün ve doðal afetlerin olmadýðý daha güzel günler yaþarýz. 2023 yýlýnda her ne kadar zor günler geçirsek de ekonomi, istihdam ve üretim yarýþýnda bir yýlý daha geride býraktýk. ülkemizde ve dünyadaki tüm sorunlara raðmen sanayici ve iþadamlarý olarak bu zorlu süreçte önemli baþarýlara imza attýk. Bizler hedeflerimizden taviz vermeden 2024 yýlýnda da ülkemizi daha ileriye taþýmak için en iyi þekilde çalýþmalarýmýzý sürdüreceðiz. ülke olarak hedeflerimize ulaþmamýz için, tüm vatandaþlarýmýzýn sorumluluðu bulunmaktadýr. Bizlerde bu bilinçle hareket ederek ilçemizi ve ülkemizi çok daha iyi yerlere ulaþtýrabilmek için üzerimize düþen veya düþmeyen her türlü sorumluluðu yerine getirmek için çok çalýþtýk. Nizip Ticaret Odasý Meclisi yönetimi ve çalýþanlarý ile geçmiþte olduðu gibi yeni yýlda da tüm kurum, kuruluþ ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde tüm enerjimiz ile üretim, ihracat ve istihdam odaklý hizmet etmeye devam edeceðiz. Biz bu vesile ile 2023 yýlýndaki emekleri ve katkýlarý için üyelerimize ve çalýþanlarýmýza teþekkür ediyoruz. Nizip Ticaret Odasý adýna 2024 yýlýnýn tüm camiamýz, iþ dünyamýz ve ülkemiz açýsýndan bereketli ve hayýrlý olmasýný, saðlýklý, mutlu ve güzel günler getirmesini diliyor, bütün halkýmýzýn ve üyelerimizin yeni yýlýný en içten dileklerimizle kutluyoruz þeklinde konuþtular.