Gaziantep SMMM Odasý Baþkaný Özseven’den NTO’ya Ziyaret
Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müþavirler Odasý (SMMMO) Baþkaný Hakan özseven, Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Düzenlenen ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO'nun faaliyetleri ve projeleri hakkýnda Gaziantep SMMM Odasý Baþkaný Hakan özseven'e bilgiler verdi.Gaziantep SMMM Odasý Baþkaný Hakan özseven ise NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayý teþekkür ederek, Enflasyon Muhasebesinin mükelleflere getireceði yükümlülükleri dile getirdi.Enflasyon Muhasebesinden dolayý vergi sorunu oluþacaðýný dile getiren Gaziantep SMMM Odasý Baþkaný Hakan özseven, konu ile ilgili mükelleflerin zor durumda kalmamasý için bir lobicilik çalýþmasý yapýlmasý gerektiðini belirtti.Konuþmalarýn ardýndan Enflasyon Muhasebesi, yapýlabilinecek projeler ve iþbirlikleri ile ilgili konular ele alýndý.Ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Gaziantep SMMM Odasý Yönetim Kurulu üyesi Necati Kýlýç, Gaziantep SMMM Odasý Nizip Temsilcisi Cuma özdemir, NTO Yönetim Kurulu üyeleri ve Nizip SMMM üyeleri de katýldý.
Gaziantep SMMM Odasý Baþkaný Özseven’den NTO’ya Ziyaret
Gaziantep SMMM Odasý Baþkaný Özseven'den NTO'ya ZiyaretGaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müþavirler Odasý (SMMMO) Baþkaný Hakan Özseven, Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Düzenlenen ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO'nun faaliyetleri ve projeleri hakkýnda Gaziantep SMMM Odasý Baþkaný Hakan Özseven'e bilgiler verdi.Gaziantep SMMM Odasý Baþkaný Hakan Özseven ise NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve NTO yöneyim kurulu üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayý teþekkür ederek, Enflasyon Muhasebesinin mükelleflere getireceði yükümlülükleri dile getirdi.Enflasyon Muhasebesinden dolayý vergi sorunu oluþacaðýný dile getiren Gaziantep SMMM Odasý Baþkaný Hakan Özseven, konu ile ilgili mükelleflerin zor durumda kalmamasý için bir lobicilik çalýþmasý yapýlmasý gerektiðini belirtti.Konuþmalarýn ardýndan Enflasyon Muhasebesi, yapýlabilinecek projeler ve iþbirlikleri ile ilgili konular ele alýndý.Ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Gaziantep SMMM Odasý Yönetim Kurulu Üyesi Necati Kýlýç, Gaziantep SMMM Odasý Nizip Temsilcisi Cuma Özdemir, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Nizip SMMM üyeleri de katýldý.