Nizip Anadolu Lisesi Okul Aile Birliði’nden Dayanýþma Yemeði
Nizip Anadolu Lisesi Okul Aile Birliði'nden Dayanýþma YemeðiNizip ilçesinde, Nizip Anadolu Lisesinde Okul Aile Birliði, öðretmenlere birlik ve beraberlik yemeði verildi.Ýkinci Bahar Restaurantta düzenlenen yemekte, konuþma yapan Nizip Anadolu Lisesi Müdürü Aydýn Benk, "Okulumuzda birlik ve beraberliðimizi güçlendirmek amacýyla düzenlediðimiz bu etkinlikte baþta Okul Aile Birliði Baþkanýmýz ve yönetimine öðretmenlerimize, velilerimize ve öðrencilerimize teþekkür ediyorum. Bu yemeði niçin yaptýk? Çünkü yapýlan her organizasyon öðrenciler lehine olumlu neticeler saðlamaktadýr. Okul olarak mesafe kat etmek istiyorsak Okul Aile Birliði'nin de mesafe kat etmesi gerekir. Veli toplantýlarýnda sizlere söylediðim bir cümleyi burada bir kez daha hatýrlatmak istiyorum. Siz bir adým atarsanýz, hayat anlam kazanmaya baþlar. Hayatýn sýrrý þudur; "Her þey Bizimle baþlar" Biz bir þeye niyet edip harekete geçmezsek baþkalarý size gelip de sizi ayaða kaldýrmaz. O yüzden sizlerin burada bulunmasý çok önemli" diye konuþtu.Programýn sonunda okul aile birliði yöneticilerine okul müdürü Aydýn Benk, tarafýndan plaket takdim edildi.