Ntb nizip kaymakami uðurlu’ya hayirli olsun ziyaretinde bulundu
NTB NÝZÝP KAYMAKAMI UÐURLU'YA HAYIRLI OLSUN ZÝYARETÝNDE BULUNDUNizip Ticaret Borsasý (NTB) Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis Baþkaný Ahmet Polat ve Meclis Üyeleri ile birlikte Nizip Kaymakamlýðý'na atanan Osman Uðurlu'ya hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.NTB Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Kaymakam Uðurlu'ya yeni görev yerinin hayýrlý olmasý dileklerini ileterek görevlerinde baþarýlar diledi. Baþkan Ýbrahim Sarý, Nizip Ýlçesi için her zaman olduðu gibi yapýlacak çalýþmalarda gayret göstermeye hazýr olduklarýný belirterek, Borsamýz çalýþmalarý ve projeleri hakkýnda bilgiler aktardý.Daha önce yaptýðý görev yerleri hakkýnda bilgiler veren Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu ise, yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek "Kendi memleketimizde görev yapmanýn getirdiði farklý motivasyon, birlik ve beraberlik içerisinde Nizip'in birçok avantajlarýný deðerlendireceðiz. Nizip'in tüm imkanlarý müsait, inþallah sizler ile birlikte ilçemize faydalý iþler yapacaðýmýza inanýyorum." dedi.