Milli Eðitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEÞ'in Karne Mesajý
2022-2023 Eðitim - Öðretim yýlýný bugün itibariyle tamamlamýþ bulunuyoruz ve tüm yurtta olduðu gibi ilçemiz Nizip'te de öðrencilerimiz bugün karnelerini alacaklar. Türkiye Yüzyýlý'ný inþa edecek kýymetli öðrencilerimiz, bir eðitim öðretim yýlýný geride býraktýnýz. Okullarýnýzda edindiðiniz bilgiler ýþýðýnda hayallerinize bir adým daha yaklaþtýnýz. En önemlisi geleceðin Türkiyesi'ni sizlerin sayesinde yaþayacaðýz.
*
Sevgili çocuklar; tatilde doyasýya eðlenin, spor yapýn, arkadaþlarýnýzla gezin oynayýn ama bol bol kitap okumayý da ihmal etmeyin. Yeni sýnýflarýnýza dinlenmiþ bir þekilde girin. Hepinize saðlýklý, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum.
6 Þubat'ta Kahramanmaraþ merkezli yaþanan deprem felaketi sonrasýnda öðrencilerimiz ve öðretmenlerimiz, fedakârca sürdürdükleri bir eðitim dönemini tamamladýlar. Þimdi de bu emeklerinin göstergeleri olan karnelerini alacak yavrularýmýzý kutluyorum, öðretmenlerimizi tebrik ediyorum. Depremde yitirdiðimiz tüm vatandaþlarýmýzý, öðretmenlerimizi ve çocuklarýmýzý rahmetle anýyorum.
Saygýdeðer öðretmenlerimiz. Sizlerin hakký hiçbir þekilde ödenemez. Geleceðimizin teminatý çocuklarýmýzý yarýnlara hazýrlarken göstermiþ olduðunuz özveriye paha biçilemez.
Bu duygu ve düþüncelerle ülkemizi yarýnlara taþýyacak olan öðrencilerimizi ve onlarý hayata hazýrlayan kýymetli öðretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum.
Yayýn Tarihi:15 Haziran 2023