Nizip Ticaret Odasý TOBB’nin 79. Genel Kurulu’nda
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) 'nin 79. Genel Kurulu'na katýldý.79. Genel Kurul'da yapýlan seçim sonucu 4 yýl süreyle TOBB Baþkanlýðýna yeniden M. Rifat Hisarcýklýoðlu seçildi. Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Toplantý Salonunda gerçekleþtirilen genel kurula, Nizip Ticaret Odasý'ný temsilen NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný ve TOBB Ticaret Odalarý Konsey Üyesi Mehmet Özyurt, NTO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Þerif Daðlý ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.TOBB'nin 79. Genel Kurulu'nda Gaziantep DamgasýTOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu'nun ev sahipliðinde, Türkiye'nin 81 ilinden 365 oda/borsa delegelerinin katýlýmýyla yapýlan 79. Genel Kurulda, Gaziantep oda ve borsa baþkanlarý büyük bir baþarýya imza atarak önemli görevlere seçildi.Genel Kurulda; Gaziantep Sanayi Odasý (GSO) Meclis Baþkaný Adil Sani Konukoðlu, Sanayi Odalarý Konseyi Üyeliðine yeninden seçilirken; Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Tuncay Yýldýrým, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliðine; Gaziantep Sanayi Odasý (GSO) Yönetim Kurulu Baþkaný Adnan Ünverdi, yeniden TOBB Sanayi Odalarý Konseyi Baþkan Vekilliðine; Gaziantep Ticaret Borsasý (GTB) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Akýncý, Ticaret Borsalarý Konseyi Üyeliðine; Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt yeninden ve Ýslahiye Ticaret Odasý (ÝSTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen de Ticaret Odalarý Konseyi üyeliðine seçildiler.Genel Kurul sonrasý bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, "TOBB'de Gaziantep adýna üst düzey temsilin artmasýndan memnuniyet duyuyoruz. Bundan sonra ülkemize, bölgemize ve Gaziantep'e daha fazla hizmet etme imkaný bulacaðýz. TOBB'nin 79. Genel Kurulu'nun ülkemize, milletimize ve iþ dünyamýza hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyor, güven ve destekleri için baþta TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu'na olmak üzere tüm TOBB Delegelerine teþekkür ediyoruz." þeklinde konuþtu.