Vali Davut Gül’den Nizip’e Veda Ziyareti
Ýstanbul Valiliði'ne atanan Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip'e veda ziyaretinde bulundu.Nizip Kaymakamlýðý'ný ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar, kamu kurum ve kuruluþlarýn yöneticileri ve baþkanlarý tarafýndan karýþýlandý.Düzenlenen ziyarete katýlan Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Ýstanbul Valiliðine atanan Gaziantep Valisi Gül'ü tebrik etti.Þehrimize vermiþ olduðu tüm hizmetlerden dolayý teþekkür eden NTO Baþkaný özyurt, Vali Gül'e yeni görev yerinde baþarýlar diledi.
Vali Davut Gül’den Nizip’e Veda Ziyareti
Ýstanbul Valiliði'ne atanan Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip'e veda ziyaretinde bulundu.Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Nizip Jandarma Komutaný Yüzbaþý Volkan özcan, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir, Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, kurum amirleri ve çalýþanlarý tarafýndan karþýlandý.Vali Gül ziyarette yaptýðý konuþmada, Gaziantep'te görev yaptýðý yaklaþýk dört buçuk yýl boyunca büyük bir koordine ve uyum içerisinde çalýþtýðý tüm paydaþ kurumlara teþekkür ederek helallik istedi.Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar ise, Gaziantep'in bir huzur ve güven þehri olmasý için çalýþan, þehrimizin ticari, sosyal ve kültürel alanda geliþimine yönelik deðerli katkýlarý bulunan Valimiz Davut Gül'e hizmetlerinden dolayý þehrimiz adýna teþekkür ediyor, Ýstanbul Valiliði görevinde üstün baþarýlar diliyorum dedi.Düzenlenen ziyarete katýlan Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise, Ýstanbul Valiliðine atanan Gaziantep Valisi Gül'ü tebrik etti.Þehrimize vermiþ olduðu tüm hizmetlerden dolayý teþekkür eden NTO Baþkaný özyurt, Vali Gül'e yeni görev yerinde baþarýlar diledi.
Vali davut gül’den nizip kaymakamliðina veda ziyareti*
Ýstanbul Valiliðine atanan Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamlýðýna veda ziyaretinde bulundu.Resmî Gazetede yayýmlanarak yürürlüðe giren Valiler Kararnamesi ile Ýstanbul Valiliðine atanan, Vali Davut Gül, kentte gerçekleþtirdiði veda ziyaretleri programý kapsamýnda Nizip Kaymakamlýðýný ziyaret etti.Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Nizip Jandarma Komutaný Yzb. Volkan Özcan, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, kurum amirleri ve çalýþanlarý tarafýndan karþýlanan Vali Gül ziyarette yaptýðý konuþmada, Gaziantep'te görev yaptýðý yaklaþýk 4,5 yýl boyunca büyük bir koordine ve uyum içerisinde çalýþtýðý tüm paydaþ kurumlara teþekkür ederek helallik istedi.Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar ise, Gaziantep'in bir huzur ve güven þehri olmasý için çalýþan, þehrimizin ticari, sosyal ve kültürel alanda geliþimine yönelik deðerli katkýlarý bulunan Valimiz Davut Gül'e hizmetlerinden dolayý þehrimiz adýna teþekkür ediyor, Ýstanbul Valiliði görevinde üstün baþarýlar diliyorum" dedi.