CHP Nizip Belediye Aday Adayý Alkurt, Millet Ýttifakýna iftar yemeði verdi
CHP Nizip Belediye Aday Adayý Alkurt, Millet Ýttifakýna iftar yemeði verdiCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nizip Belediye Baþkan Aday Adayý Mustafa Alkurt, parti teþkilatý ve Millet Ýttifakýnda bulunan parti temsilcileri, Milletvekili Adaylarý ile bir araya gelerek, kubbin köyünde dayanýþma ve birlik adýna iftar yemeði verdi.Mücadele ve dayanýþma mesajlarýnýn verildiði iftar yemeðine CHP NÝzip Ýlçe Baþkan V. Avukat Murat Alagöz, Ýyi Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Abdullah Yýldýz, Saadet Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Yýlmaz ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem Milletvekili ve Ýyi Parti Milletvekili Adayý Mehmet Ay, CHP Milletvekili Adayý Adile Merve Altýnbaþ Yýlmaz, Ýyi Parti Milletvekili Adayý Mehmet Ali Yýldýrým ve CHP ve Ýyi Partiden milletvekili adaylarý ve partililer katýldý.Ýftar yemeðinde konuþma yapan CHP Belediye Baþkan Aday Adayý Mustafa Alkurt, 14 Mayýs 2023 günü yapýlacak olan seçimlerde seçmenin yüksek oyuyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'ncü Cumhurbaþkanýn Kemal Kýlýçdaroðlu olacaðýný ifade etti.Alkurt, bir tanýþma ve kaynaþma vesilesi olan iftar davetimize katýlmanýzdan dolayý teþekkür ediyorum. 14 Mayýs'ta 13. Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Kemal Kýlýçdaroðlu, saray saltanatýna son vererek yeni bir Türkiye stratejisi belirleyecek" dedi.Konuþmasýna mevcut yönetim anlayýþýný eleþtirerek devam eden CHP Milletvekili Aday Adayý Alkurt, "Türkiye'nin her bir yanýnda bir deðiþim rüzgârý esiyor. Türkiye daraldý ve bunaldý. Türkiye'nin taze bir kana ihtiyacý var. Taze bir kanla bu iþin üstesinden geleceðimizden kimsenin kuþkusu olmasýn" diye konuþtu.