Baðýmsýz aday Ömer Keskin çalýþmalarý deðerlendirdi
Baðýmsýz aday Ömer Keskin çalýþmalarý deðerlendirdi 14 Mayýs'ta yapýlacak olan milletvekili seçimlerinde aday listeleri bugün Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. Uzun yýllardýr Gaziantep Sosyal Güvenlik Müdürlüðünde görev yapan Ýstifanýn ardýndan Baðýmsýz Gaziantep milletvekili adayý olan Ömer Keskin çalýþmalarý aralýksýz sürdürüyor. "Her zaman bu þehre hizmet ederek halkýmýzýn hayýr duasý aldým. Bugüne kadar sizin bir kardeþiniz olarak bu güzel þehre elimden geldiðince hizmet etmek için sizden destek istiyorum. Baðýmsýz Milletvekili Adayý Keskin, hemþehrilerimize hizmet etme kararlýlýðýmýzdan ve tutkumuzdan asla vazgeçmedik. Bugün, þehrimize siyaset yoluyla hizmet etme gibi bir yola çýkýyorsak, bu sizlerin güçlü talep teveccüh ve desteklerinizden dolayýdýr. Gaziantep'e ve Gazianteplilere hizmet etmeyi, sizlerle birlikte olmayý büyük bir mutluluk ve onur vesilesi olarak görüyorum. Bu þehir, gönlüyle, yüreðiyle ve desteðiyle her zaman bu kardeþinizin, ablanýzýn, bacýnýzýn yanýnda oldu. Kalbi dualarýnýz ve güzel dileklerinizle bana hep güç verdiniz. Ben, sizlerin bu kalbi destekleriniz, bu teveccühleriniz için Allah'a ne kadar þükretsem azdýr. Bunun için sizlere sonsuz minnettarým. Bugün, sizlere ve þehrimize hizmette yeni bir dönemi yine sizlerin desteði ile baþlatýyoruz. Bugün, dünden çok daha fazla desteðinize ihtiyacýmýz var. Bugüne kadar hep þehrimiz için mücadele ettim, durmadým, yorulmadým ve enerjimi ilimizin geleceði için kulandým. Eðilmedim, taviz vermedim, doðru bildiðim yoldan asla þaþmadým. Bu vesileyle; þehrimizin kadim problemlerini TBMM çatýsý altýnda gündeme getirip ayný çatý altýnda çözüme kavuþturmak için baðýmsýz milletvekili adayý olarak bir kez daha güzel gönüllerinize sýðýnýp kendimi sizlere emanet ettiðimi, nazik alakalarýnýza sunuyorum." Yaklaþan Ramazan Bayramýný ise en içten dileklerimle kutluyorum ifadelerine yer verdi.