NTO Nizipli Ýþ Adamlarýnýn Yardýmlarýný Deprem Bölgelerine Ulaþtýrdý
Nizip Ticaret Odasý (NTO), tüm Türkiye'yi sarsan asrýn felaketi depremler nedeniyle 11 ilde yaþanan yýkýmýn ardýndan Nizip'li iþ adamlarýnýn yardýmlarýný deprem bölgelerineulaþtýrdý.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte depremden en çok etkilenen ilçeler arasýnda bulunan Ýslahiye Ticaret Odasý, Kýrýkhan Ticaret ve Sanayi Odasý ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odasý'ný ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Ýslahiye Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen, Kýrýkhan Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Numan Bölükbaþ ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Mustafa Paksoy'a geçmiþ olsun dileklerini iletti.Deprem felaketi nedeniyle son derece üzgün olduklarýný belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Yaþadýðýmýz acý felaketten sonra oda ve borsalara büyük sorumluluk düþtüðü bilinciyle NTO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte odamýz bünyesinde bir yardým fonu oluþturmuþ bulunmaktayýz. Bu oluþan fonun bir kýsmýný Nizip'te bulunan depremzedeler için kullandýk ve geri kalan kýsmýnýn tamamýný ise depremi bizden daha aðýr bir þekilde geçiren ilçelerimize ulaþtýrma kararý aldýk. Bugün ise yardýmlarýmýzý market alýþveriþ kartlarý þeklinde oda baþkanlarýmýza teslim ederek depremzede vatandaþlarýmýza ulaþmasýný saðlayacaðýz. Depremde kaybettiðimiz canlar için çok üzgünüz. Hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, yaralý vatandaþlarýmýza acil þifalar diliyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm odamýz üyelerine ve yardýmlarý ulaþtýrmamýzý saðlayan oda baþkalarýmýza çok teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Düzenlenen ziyaretlerden duyduklarý memnuniyeti ifade eden Ýslahiye Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen, Kýrýkhan Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Numan Bölükbaþ ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Mustafa Paksoy, NTO üyelerine depremzede vatandaþlarýmýz için yapmýþ olduklarý yardýmlar için çok teþekkür ediyoruz, Allah hayýrlarýný kabul etsin ifadelerini kullandýlar.
NTO Nizipli Ýþ Adamlarýnýn Yardýmlarýný Deprem Bölgelerine Ulaþtýrdý
Nizip Ticaret Odasý (NTO), tüm Türkiye'yi sarsan asrýn felaketi depremler nedeniyle 11 ilde yaþanan yýkýmýn ardýndan Nizip'li iþ adamlarýnýn yardýmlarýný deprem bölgelerine ulaþtýrdý.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte depremden en çok etkilenen ilçeler arasýnda bulunan Ýslahiye Ticaret Odasý, Kýrýkhan Ticaret ve Sanayi Odasý ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odasý'ný ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Ýslahiye Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen, Kýrýkhan Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Numan Bölükbaþ ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Mustafa Paksoy'a geçmiþ olsun dileklerini iletti.Deprem felaketi nedeniyle son derece üzgün olduklarýný belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Yaþadýðýmýz acý felaketten sonra yardýmlaþma ve dayanýþma duygusunun yoðun olarak yaþandýðý bugünlerde NTO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte felaketten etkilenen vatandaþlarýmýza destek olmak amacýyla odamýz bünyesinde bir yardým fonu oluþturmuþ bulunmaktayýz. Bu oluþan fonun bir kýsmýný Nizip'te bulunan depremzedeler için kullandýk ve geri kalan kýsmýnýn tamamýný ise depremi bizden daha aðýr bir þekilde etkilenen ilçelerimize ulaþtýrma kararý aldýk. Bugün ise yardýmlarýmýzý market alýþveriþ kartlarý þeklinde oda baþkanlarýmýza teslim ederek depremzede vatandaþlarýmýza ulaþmasýný saðlayacaðýz. Depremde kaybettiðimiz canlarýmýz için çok üzgünüz, Allah bizlere bir daha böyle felaketler yaþatmasýn inþallah. Hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, yaralý vatandaþlarýmýza acil þifalar diliyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm odamýz üyelerine ve yardýmlarý ulaþtýrmamýzý saðlayan oda baþkalarýmýza çok teþekkür ediyoruz þeklinde konuþtu.Düzenlenen ziyaretlerden duyduklarý memnuniyeti ifade eden Ýslahiye Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen, Kýrýkhan Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Numan Bölükbaþ ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Mustafa Paksoy, NTO üyelerine depremzede vatandaþlarýmýz için yapmýþ olduklarý yardýmlar için çok teþekkür ediyoruz, Allah hayýrlarýný kabul etsin ifadelerini kullandýlar.