Madalyalý sporculardan Baþkan Sarý’ya ziyaret
Madalyalý sporculardan Baþkan Sarý'ya ziyaret22-29 Ocakta Þanlýurfa'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvasýnda ilçemize 2 Türkiye Birinciliði, 4 Türkiye Ýkinciliði, 1 Türkiye Üçüncülüðü getiren Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi sporcularýmýzý ve antrenörleri Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'yý ziyaret etti.Belediye Baþkaný Mehmet Sarý tarafýndan karþýlanan sporcular, elde ettikleri baþarýyý paylaþarak desteklerinden dolayý Baþkan Sarý'ya teþekkür ettiler.Nizip ilçesini gururla temsil eden sporcularý aðýrlamaktan mutluluk duyduðunu söyleyen Belediye Baþkaný Mehmet sarý, baþarý elde eden gençleri tebrik etti. Nizip Belediyesi'nin projelerinde gençlere öncelik verdiðini belirten Baþkan Sarý, ''Ýlçemizde sportif anlamda birçok yatýrýma devam ediyoruz. Nizip'imize yeni sahalar kazandýrýyor, sporcularýmýza desteklerimizi sürdürüyoruz. Sporcularýmýz da ulusal ve uluslararasý yarýþmalarda kazandýklarý galibiyetlerle bizlerin göðsünü kabartmaya devam ediyorlar. Bu sebeple gençlerimizi, antrenörlerimizi ve kulüplerimizi kutluyor sporcularýmýza baþarýlar diliyorum'' dedi.Ziyarete Nizip Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Çiçek, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Cem Kayar ve Antrenör Mehmet Özdemir katýldý.