Tancan ntb’yi ziyaret etti
TANCAN NTB'YÝ ZÝYARET ETTÝEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardýmcýsý Abdullah Tancan, Nizip Ticaret Borsasý'na (NTB) hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Yapýlan ziyarette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardýmcýsý Abdullah Tancan'a Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve Nizip Ak Parti Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan'da eþlik etti.NTB Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Tancan, 1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleþtirilen borsa organ seçimlerinde göreve seçilen yönetim kademesine hayýrlý olsun temennisinde bulundu.Ziyarette, borsanýn faaliyetleri ve projeleri hakkýnda bilgiler alan Tancan, yeni dönemde Gaziantep ve ülke ekonomisine saðlayacaðý tüm proje ve çalýþmalarda NTB'ye baþarýlar diledi.Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ise ziyarette yaptýðý konuþmada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardýmcýsý Tancan'ý aðýrlamaktan duyduklarý memnuniyeti ifade etti.Nizip Ticaret Borsasý'nýn geçen dönemlerde hizmete kazandýrdýðý projeler hakkýnda açýklamalarda bulunan Baþkan Sarý, yeni dönemde de ayný heyecan ve þevkle Gaziantep ve Türkiye ekonomisinde katký saðlamak için çalýþmaya devam edeceklerini dile getirdi.