Nizip Oda Başkanlarından NTO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Nizip Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Kök, Nizip Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Müslüm Aslan, Nizip Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Nedim çalışkan ve Nizip Tercüman Gazetesi Yaşar Polat NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan’dan NTO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Nizip Ziraat Odası ve Nizip SGK Müdürlüğü’nden NTO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz ve Nizip SGK Müdürü Sinan Bayram Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.
Nizip Belediyesi ve Ak Parti İlçe Yönetimi’nden NTO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Ak Parti Nizip İlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odası (NTO) seçimlerinde yeniden seçilen Meclis Başkanı Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti yönetimi ve beraberindeki heyet NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Yapılan ziyarette bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, Nizip Ticaret Odası olarak ilçenin faydasına olan her türlü projede beraber çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.Son zamanlarda yapılan hizmetlerden dolayı Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı'ya teşekkür eden NTO Başkanı özyurt şunları dile getirdi: Sanayi sitemizin alt ve üst yapısı, taş köprünün yapımı, ilçemizde geçmişten bugüne sorun haline gelen işlerin çözümü ve Nizip Gümrük Müdürlüğü'nün kurulması ile ilgili verilen desteklerden dolayı Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Nizip Gümrük Müdürlüğü'nün kurulması üretimin, sanayinin, ihracatın artması ve işsizliğe çözüm olması açısında çok önemli bir hizmettir. Ortak akılla hareket ederek bu hizmeti de ilçemize kazandırmış olduk. Aynı şekilde ikinci organize sanayimizin kurulması ve ilçemizin hizmetine sunulması için ortak akılla çalışmalarımız devam etmektedir. Nizip Ticaret Odası'nın içerisine hiçbir zaman siyaseti sokmadık ve bu şekilde de faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Toplumun faydasına olan her türlü çalışmada elimizi taşın altına koymaya da bundan böyle devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.NTO'da seçilen tüm üyelere hayırlı olsun dileklerini ileten Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Geçmiş dönemlerde NTO ve diğer sivil toplum kuruşları ile başarılı hizmetlerde bulunduklarını söyledi.Geçmiş dönemde yapılan başarılı hizmetleri referans alarak daha güzel hizmetlerde bulunacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Sarı sözlerini şu şekilde sürdürdü: Sanayi sitemize yaklaşık 20 milyon TL değerinde yatırım yapılarak ayrıca yapılan çevre düzenlemeleri ile sanayi esnafımızın hak ettiği bir konuma taşıdık. İlçemizi ikiye bölen ve yıllardır sorun olan taş köprümüzü yıkarak yerine uluslar arası standartlarda yüksekliğini 4.80 cm ölçüsüne getirerek halkımızın hizmetine açtık. Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte bir ay içerisinde Gaziantep- Nizip arasında raybüs seferlerini de başlatacağız. Biz üretim istihdam ihracat gibi her türlü konuda hemşerilerimizin önünü açmaya ve onlara rehberlik etme noktasında kendimizi seferber ilan ediyor ve kendimizi bunun bir parçası olarak görüyoruz. Bundan sonrada çalışmalarımıza bu şekilde devam edecek ve tüm yönetim birimlerimiz ile de ticaret odamızın her zaman yanında olacağız ifadelerini kullandı.Ziyaretin sonunda Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt'a Antep Fıstığı figürü hediye edildi.
Nizip Muhtarlar Derneği’nden NTO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Nizip Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Şeker, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.
Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar NTO’ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Nizip Kaymakamı Oğuz Alp çağlar, Nizip Ticaret Odası (NTO) üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kaymakam Oğuz Alp çağlar, NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt tarafından karşılandı.NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar dileyen Nizip Kaymakamı çağlar yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili NTO üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, Sanayici ve işadamları olarak devletimizin her aman yanınızdayız, kurumlarımıza her zaman destek vermeye ve memleketimizin faydasına olan tüm projelerde yer almaya hazırız ifadelerini kullandılar.
CHP Heyetinden NTO' ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Merve Altınbaş, Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat, İl ve İlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odası'nı (NTO) ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan; Nizip Ticaret Odamızın yeni seçilen değerli Başkanı ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak bizleri sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti.İrfan Kaplan, bölgemizin gerek sosyal gerekse ekonomik olarak yaşadığı sorunların bilincindeyiz. özellikle üretim yapan sanayicilerimizin kredi kullanma konusunda çok büyük sıkıntılar yaşadığını, kamu ile özel bankalar arasında faiz uçurumu olduğunu ve herkesin kamu bankalarında kredi kullanamadığını söyledi. Kaplan, insanlar kredi kullanmalı ki, ürün üretebilmeli, ihracat yapabilmeli ve yanında daha çok insan çalıştırıp istihdamı arttırmalı, ifadelerini kullandı. İrfan Kaplan NTO Yönetimine bizleri kabul ettiği için teşekkür ederek Oda Yönetiminin çalışmalarında başarılar diledi.Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt ise; Sayın Milletvekilimizin ve beraberindeki CHP Gaziantep ve Nizip İlçe Yönetiminin ziyaretlerinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Odamız Nizip'in en büyük sivil toplum kuruluşu ve ticaret ve sanayinin çatı kuruluşudur. İlçemize 2 tane Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Nizip Sabunu, Nizip Zeytinyağı ve Nizip Patlıcanın coğrafi işaretini İlçemiz ve Odamız adına tescil ettirmiş bulunmaktayız.2014 yılından bu yana yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemize Türkiye'nin en modern Gümrük Müdürlüğünü kazandırdık. Gümrük Müdürlüğümüz şu anda ilçemiz başta olmak üzere komşu ilçelere de hizmet vermektedir. Sosyal faaliyetlerde ise Nizip Ticaret Odası olarak üzerimize düşen vazife ne ise elimizi taşın altına koyuyoruz. özyurt konuşmasının sonunda, şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.Gerçekleşen ziyarete Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Meclis Başkan Yardımcısı Necdet Başeğmez, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut POLAT, NTO Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim özkaya,Derde Taş,NTO Meclis üyeleri Necdet Başeğmez, Fatih öztürkmen, Müslüm Alkurt,Derviş Bozkurt,Yakup çapan, Mehmet özoğlu, İbrahim Güleç, Cengiz Kenan Sönmez ve Gökhan Akçakoca katıldı.
Nizip Vergi Dairesi Müdürlüğü’nden ve Nizip Bakkallar Odası’ndan NTO’ya Hayırlı Olsun
Nizip Vergi Dairesi Müdürü İzzet Tahmizci ve Nizip Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Canpolat ve beraberindeki yönetimi Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde görevlerinde başarılar diledi.
Nizip Vergi Dairesi Müdürlüğü’nden ve Nizip Bakkallar Odası’ndan NTO’ya Hayırlı Olsun
Nizip Vergi Dairesi Müdürü İzzet Tahmizci ve Nizip Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Canpolat ve beraberindeki yönetimi Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde görevlerinde başarılar diledi.
CHP Heyetinden NTO' ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Merve Altınbaş, Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat, İl ve İlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odası'nı (NTO) ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan; Nizip Ticaret Odamızın yeni seçilen değerli Başkanı ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak bizleri sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti.İrfan Kaplan, bölgemizin gerek sosyal gerekse ekonomik olarak yaşadığı sorunların bilincindeyiz. özellikle üretim yapan sanayicilerimizin kredi kullanma konusunda çok büyük sıkıntılar yaşadığını, kamu ile özel bankalar arasında faiz uçurumu olduğunu ve herkesin kamu bankalarında kredi kullanamadığını söyledi. Kaplan, insanlar kredi kullanmalı ki, ürün üretebilmeli, ihracat yapabilmeli ve yanında daha çok insan çalıştırıp istihdamı arttırmalı, ifadelerini kullandı. İrfan Kaplan NTO Yönetimine bizleri kabul ettiği için teşekkür ederek Oda Yönetiminin çalışmalarında başarılar diledi.Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt ise; Sayın Milletvekilimizin ve beraberindeki CHP Gaziantep ve Nizip İlçe Yönetiminin ziyaretlerinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Odamız Nizip'in en büyük sivil toplum kuruluşu ve ticaret ve sanayinin çatı kuruluşudur. İlçemize 2 tane Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Nizip Sabunu, Nizip Zeytinyağı ve Nizip Patlıcanın coğrafi işaretini İlçemiz ve Odamız adına tescil ettirmiş bulunmaktayız.2014 yılından bu yana yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemize Türkiye'nin en modern Gümrük Müdürlüğünü kazandırdık. Gümrük Müdürlüğümüz şu anda ilçemiz başta olmak üzere komşu ilçelere de hizmet vermektedir. Sosyal faaliyetlerde ise Nizip Ticaret Odası olarak üzerimize düşen vazife ne ise elimizi taşın altına koyuyoruz. özyurt konuşmasının sonunda, şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.Gerçekleşen ziyarete Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Meclis Başkan Yardımcısı Necdet Başeğmez, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut POLAT, NTO Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim özkaya,Derde Taş,NTO Meclis üyeleri Necdet Başeğmez, Fatih öztürkmen, Müslüm Alkurt,Derviş Bozkurt,Yakup çapan, Mehmet özoğlu, İbrahim Güleç, Cengiz Kenan Sönmez ve Gökhan Akçakoca katıldı.