Yetim çocuklardan Baþkan Sarý’ya ziyaret
Yetim çocuklardan Baþkan Sarý'ya ziyaretNizip Belediyesi Furkan Doðan Okuma Merkezi sorumlularý ve beraberindeki yetim ve öksüz çocuklar, Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'yý ziyaret etti.Baþkanlýk makamýnda gerçekleþen ve güzel anlarýn yaþandýðý ziyarette, çocuklarla yakýndan ilgilenen Baþkan Mehmet Sarý, yetim ve öksüz çocuklarýn hiçbir zaman sahipsiz olmadýðýný ifade etti.Gerçekleþen ziyaretin kendisi için çok anlamlý ve önemli olduðunu ifade eden Sarý sözlerine þöyle devam etti."Bizler yetim bir peygamberin ümmeti olarak, yetimin yüzündeki tebessümün dünyayý güzelleþtireceðine inanýyoruz. Ýþte bu sebeple bizler için deðerli olan bu çocuklarý sahiplenmek ve onlarýn geleceðini aydýnlatmak için gerek belediyemiz bünyesinde gerek diðer kurumlarla ortaklaþa çalýþmalar yapmaya devam edeceðiz. Çünkü yetim ve öksüzler Allah'ýn bizlere birer emanetidir eðer biz yetim ve öksüzlerimize sahip çýkarsak Allah da bize sahip çýkacaktýr. Bizim inancýmýza göre yetimle, öksüzle beraber olan Allah ile beraberdir" ifadelerini kullandý.Çeþitli hediyelerin takdim edildiði ziyaret çekilen hatýra fotoðrafý ile son buldu.