Nizip Zeytinciler Derneði Baþkaný Yalçýn’dan “22/A” Maðduriyetine Tepki
Nizip Zeytinciler Derneði Baþkaný Yalçýn'dan "22/A" Maðduriyetine TepkiNizip Zeytinciler Derneði Baþkaný Devlet Yalçýn, Aþaðý Çardak Kýrsal Mahallesinde bulunan arazisinde daha önce oluþan tapudaki hatalarýn düzeltilmesi için baþlattýðý çalýþmada yaþadýðý maðduriyete tepki gösterdi.Yalçýn, Aþaðý Çardak Kýrsal Mahallesinde bulunan arazisinde daha önce oluþan hatalarýn düzeltilmesi için Tapu ve Kadastro Müdürlüðü tarafýndan 22/A düzeltme çalýþmalarýnýn baþlamasý için müracaat etti. Ancak düzeltme çalýþmalarýný yürütülmesi için ihaleye verilen firmanýn konuyla ilgili hiçbir çalýþma yapmadýðýný ve firmanýn ellerindeki uydu görüntüsüne göre çalýþmalar yapýlacaðýný belirterek ilgili firmanýn sahada çalýþma yürütmeden masa baþýnda çalýþmalar yürütmesiyle vatandaþlarýn maðdur edilmesine tepki gösterdi. Konuyla ilgili açýklamalarda bulunan Yalçýn: "Aþaðý Çardak Mahallesinde mülkiyeti adýma kayýtlý arazimde tapuda bir takým hatalar oluþtu. Bundan dolayý Tapu ve Kadastro Müdürlüðü tarafýndan baþlatýlan 22/A çalýþmalarý kapsamýnda müracaatta bulundum. Ancak çalýþmalarýn yürütülmesi için ihaleye verilen firma, sahada hiçbir çalýþmada bulunmayarak sadece ellerindeki uygu görüntüleriyle masa baþýnda çalýþma yaparak bu tür sorunlarý çözmüyor ve vatandaþlarý maðdur ediyor. Konuyla ilgili maðduriyetimi gidermek adýna Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Baþkanlýðýna, Nizip Kaymakamlýðýna ve Nizip Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna müracaatta bulundum. Umuyorum ki sesimizi duyan yetkililer maðduriyetimizi gidermek adýna çalýþmalarda bulunurlar." Ýfadelerini kullandý.Nizip Zeytinciler Derneði Baþkaný Yalçýn, maðduriyetinin giderilmesi için mücadelesini sürdürüyor.