Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEÞ'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz Sayýn Cengiz GÜNDEÞ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Münasebetiyle Bir Mesaj Yayýmladý. *
"15 Temmuz 2016 tarihinde, Aziz milletimizin birlik ve beraberliðine kasteden, Fethullahçý Terör Örgütü tarafýndan millî irademize ve Türkiye Cumhuriyetimize* yönelik* gerçekleþen* hain* darbe giriþimi üzerinden altý yýl geçti. *
Kadýn, erkek, genç,* yaþlý demeden tek vücut olan kahraman milletimiz o gece Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan'ýn çaðrýsý ile sokaklarý, meydanlarý doldurmuþ tankýn, topun, uçaðýn, helikopterin, tüfeðin karþýsýnda sadece ve sadece imanýyla, inancýyla caný pahasýna hain örgüte karþý koymuþ, günlerce meydanlarý boþ býrakmayarak, demokrasiye sahip çýkmýþtýr. Aziz Milletimiz 15 Temmuz'da vatan ve bayrak sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykýrarak "Türkiye aþkýna" neler yapýlabileceðini, "Baðýmsýzlýk ve Milli Ýrade uðruna" nasýl kahramanca* mücadele edileceðini göstermiþtir.* *
Bu duygu ve düþüncelerle; 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün altýncý yýl dönümünde baðýmsýzlýðýmýz ve demokrasimiz uðruna mücadele veren 15 Temmuz þehitlerimize ve tarih boyunca ayný ortak mukaddes deðerlerimiz uðruna canlarýný feda eden tüm þehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi þükran ve minnetle anýyorum."* *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Cengiz GÜNDEÞ * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü
Yayýn Tarihi:14 Temmuz 2022